• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Voedingssupplementen voor honden

Voedingssuplementen voor uw hond. Geef uw hond een steuntje in de rug. Ondersteun de gezondeheid van de hond met zalmolie, schapenvet en cranberry.


Voedingssupplementen hond

Uw hond ondersteunt u met voedingssupplementen hond voor een gezonde hond. Voedingssuplementen koopt u online bij Pejediertotaal.nl Bestel hier uw voedingssupplementen voor de hond.

Zalmolie voor honden

Zalmolie zit vol met Omega-3 en Omega 6. Dit zijn natuurlijke en noodzakelijke vetzuren. Zalmolie is een toevoeging op de hondenbrok. Zalm ollie wordt aanbevolen bij stofwisselings problemen, huid en vachtproblemen, een verzwakt immuunsysteem. Het beschermt hart- en bloedvaten. Is uw hond een moeilijke eter? zalmolie is een smakelijke en gezonde toevoeging en helpt moeilijke eters te genieten van de hondenbrok.

Schapenvet als aanvulling op het voer

Schapenvet is rijk aan linolzuur, vitamine A en D. Vloeibaar schapenvet is een goede aanvulling op de hondenbrok. Het helpt bij het verkrijgen van een glanzende vacht en gezonde huid.Een gezonde darmflora, het versterkt het immuunsysteem en heeft een gezonde invloed op hart en bloedvaten.

Cranberry beschermt uw hond

Cranberry van Cranimals zitten vol met anti oxidanten en beschermen tegen vrije radicalen. Het is een aanvullend voedingsupplement die de gezondheid van uw huisdier ondersteunt.

Gewrichten speciaal complex

Een unieke samenstelling met glucosamine, Chondroïtine en MSM. Houden de Spieren en gewrichten van uw hond in topconditie. Deze gewrichten speciaal complex is er voor het behouden van soepele gewrichten en voor het ondersteunen van een goede bot- en kraakbeenontwikkeling. Het is goed voor de opbouw en aanmaak van kraakbeen. Carnis Sepciaal complex verstevigt de botten, banden en pezen van de hond.

Een hond met een gezonde vacht onderhoudt u met een goede hondenborstel en een geschikte hondenshampoo

Zie ook Carnis hondenvoer

Carnis heeft een uitgebreid assortiment Natuurlijke producten.

Voedingssupplementen hond helpt uw hond gezond te houden.