• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenbrokken

Carnis hondenbrokken

Hondenvoer met natuurlijke basis

Carnis hondenvoer heeft hoogwaardig hondenbrokken voor kleine en grote honden. Carnis gaat terug naar de basis, de natuur. De basis is de wolf, de voorouders van de hond. De stofwisseling van de hond is nog steeds gelijk gebleven met die van de wolf. Zogende honden voert Carnis niet anders maar gewoon meer. Net als werkhonden.


Hondenvoer koud geperst op natuurlijke basis

Carnis hondenbrok is hondenvoeding voor iedere hond. Voor de koudgeperste voedingen van Carnis® maakt Carnis gebruik van hoogwaardige 100% natuurlijke grondstoffen, zonder toevoegingen van chemische kleur-, geur- en smaakstoffen, chemische antioxidanten of synthetische vitamines.  

Deze hondenbrok bevat waardevolle eiwitten en levert onmisbare essentiele omega 3 en 6 voor de stofwisseling. Carnis honden brok bevat alleen de noodzakelijke voedingsstoffen zonder overtollige vullingen. Carnis hondenbrokken zijn er in zakken van 1, 5 of 15 kilo in 4 smaken. Voor honden met een allergie is er Lam/Sorghum ontwikkeld. Carnis hondenbrokken zijn vrij van tarwegluten. Een honden brok voor klein en groot, pup en senior hond.

Hondenbrokken voor alle honden

Deze hondenbrokken van Carnis zijn geschikt voor zowel kleine als grote honden, pups, senior of volwassen honden. Honden van elke leeftijd en niet ras specifiek. Een gezonde natuurlijke voedling voor uw hond zorgt ervoor dat het lichaam goed kan functioneren en dat uw hond zich fit voelt. Deze gezonde en natuurlijke hondenvoeding kan veel klachten voorkomen en vaak ook oplossen.

Hondenbrok Hypoallergeen

Voor honden met een allergie heeft Carnis een hondenbrok ontwikkeld met Sorghum. Deze hondenbrok is gebasseerd op 100 % natuurlijke basis. Deze hoogwaardige hondenbrok wordt gemaakt van kwaliteitsproducten. Er worden geen afvalartikelen in verwerkt.

Voordeel van Carnis koud geperste hondenbrok

De hondenbrok van Carnis valt in korte tijd uiteen in de maag en zwelt niet op. De maag wordt zo niet overbelast. Dit bevordert de natuurlijke darmreiniging en ondersteunt de darmperistaltiek. Het gevaar van parasiet ophoping in de darmen worden hierdoor vermindert.

Carnis bevat geen dierlijke of plantaardige afvalproducten. Tevens is deze hondenvoeding vrij van vulstoffen. De hondenbrok is daardoor goed verteerbaar. De hoeveelheid voeding per dag is gering. Dit uit zich weer in een stevige ontlasing. Ook de hoeveelheid ontlasting is weinig.

Carnis Kip/Rund brok

De Carnis Kip/Rund is geschikt voor alle honden. De kip/rund kent een goede acceptatie.De brok is tarwegluten vrij en is zeer goed verteerbaar.

Carnis Zalm brok

Carnis Zalm hondenbrok is tarwegluten vrij. Deze hondenbrok kan worden ingezet bij huid- en vachtproblemen. De brok is geschikt voor alle hondenrassen en voor alle leeftijden. Voor pup tot senior hond. Deze brok bevat extra glucosamine en chondroitine voor de souplesse van spieren en kraakbeen.

Carnis Lam brok

De Lam brok van Carnis is hypoallergeen en 100% tarwegluten vrij. Lam kan een positief effect hebben op honden met overgewicht en overgevoeligheid voor bepaalde diersoorten.

Carnis Konijn brok

Deze hypo allergene hondenbrok is hypoallergeen en tarwegluten vrij. De Carnis konijn brok kan een positief effect hebben op honden met obesitas en allergie of intollerantie problemen. De toegevoegde kokosolie kan helpen tegen infecties en bij het versnellen van het genezingsproces. Ook kan het bijdragen aan een glanzende huid en vacht. Tevens kan het de vertering verbeteren en zorgen voor een vermindering van overgevoelige reacties.

Bekijk de volledige assortiment van Carnis hondenvoer.

Carnis hondenbrok is geschikt voor alle honden groot en klein.