• Niet goed geld terug
 • Specialist in hondentuigen
 • Betalen op rekening

Carnis hondenvoer

Hondenvoer van Carnis

Carnis hondenvoer is de basis van een gezonde hond. Carnis hondenvoer bestaat uit uitsluitend de beste ingredienten. Het assortiment omvat koud geperste hondenbrok, vers vlees en houdbare vleesworsten. Tevens heeft Carnis een uitgebreid assortiment hondensnacks.

Sorteer
Per pagina:
1-32 of 46


Carnis, terug naar de natuur

Carnis hondenvoer heeft als filosofie terug naar de basis, terug naar de natuur. De hond stamt af van de wolf en daar ligt dan ook de basis van Carnis hondenvoer. De huidige hond lijkt niet meer op de wolf, maar ze heeft nog steeds één ding gemeen, namelijk hun stofwisseling. Carnis gaat ervanuit dat een gezonde hond (net als de wolf) die bijvoorbeeld werkt of een nest groot brengt, niet anders eet, maar meer eet.

Koudgeperste hondenbrok

Voor de koudgeperste voedingen van Carnis hondenvoer maken we gebruik van hoogwaardige 100% natuurlijke grondstoffen, zonder toevoegingen van chemische kleur-, geur- en smaakstoffen, chemische antioxidanten of synthetische vitamines. De koud geperste hondenbrok is een uitstekende basis voor een gezonde hond. Carnis hondenbrok is verkrijgbaar in 4 smaken te weten Kip/Rund, Lam/Sorghum Konijn en Zalm. 4 heerlijke smaken, om af te wisselen of in combinatie met Carnis Vers Vlees. U kunt Carnis hondenbrok niet in 1 maaltijd combineren met Carnis Vers Vlees. Hier moet minstens 8 uur tussen zitten. Het kan dus goed s'morgens hondenbrok en s'avonds vers vlees.

Aanbevolen voedingsschema hondenbrok

Vuistregel voor het voeren van hondenbrok is ongeveer 1% van het lichaamsgewicht, afhankelijk van de activiteiten van de hond.

Gewicht hond (kg)          Brok per dag         
5 kg 60 gram
10 kg 120 gram
20 kg 240 gram
30 kg 315 gram
40 kg 360 gram
50 kg 450 gram
60 kg 480 gram

Pups mogen dubbele hoeveelheid voer, verdeeld over meerdere porties per dag. Afhankelijk van de activiteiten van de hond. Oudere minder actieve honden voer je minder dan de aangegeven hoeveelheid. Voer altijd met de "ogen"! Zorg voor voldoende vers drinkwater. 

Natuurlijke hondenworsten

Carnis heeft 2 smaken houdbare vleesworsten. Deze hondenworsten zijn graan vrij en bevatten geen conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Carnis hondenworsten bestaan uit orgaanvlees en vlees. Ideaal om in kleine blokjes of plakjes te snijden als beloning of tussendoortje. Carnis hondenvoer koopt u online bij pejediertotaal.nl, De dierenwinkel online. Bestel hieronder het beste voor uw hond, Carnis hondenvoer.

Vers Vlees

Carnis vers vlees voeding bestaat uit hoogwaardige ingredienten voor uw hond. Dit is een Nederlands product. De kwaliteit kan gegarandeerd worden door continu gebruik te maken van dezelfde leveranciers. Deze complete lijn hondenvoeding bestaat uit 6 diverse vleessoorten. Zo kunt u uw hond regelmatig een andere smaak voorzetten. Heerlijk voor de afwisseling, maar daarnaast heeft het ook belangrijke functie. Door de afwisseling worden tekorten aan bepaalde voedingsstoffen voorkomen.

Voedingsadvies Vers Vlees

Voor vers vlees goed voor een volwassen hond 20 gram per kilo lichaamsgewicht per dag, afhankelijk van de activiteiten van de hond. Voor pups tot 8 maand geldt 40 gram per kilo lichaamsgewicht. Ga uit van het huidige gewicht van uw pup. Tijdens de groei van de pup past u het aantal gram vlees per dag aan. Voer altijd met uw ogen.

Carnis Hondensnacks

Carnis heeft een ruim assortiment aan hondensnacks. Hondensnacks van carnis zijn op een natuurlijke wijze gedroogd. De hondensnacks zijn 100% natuurlijk zonder toevoegingen ed. Ook voor honden met een allergie is er een ruime keuze om af te wisselen in kauwsnacks of beloning voor uw hond. Denk aan kauwbotten, hondensnoepjes en veel meer. Bekijk het assortiment om uw hond te belonen met wat lekkers.

Kenmerken

Dit merk heeft de volgende kenmerken

 • Carnis hondenvoer
 • Natuurlijke basis
 • Voor Pups, volwassen honden en senior honden
 • Koud geperste hondenbrok, vers voer en vleesworsten
 • Diverse smaken
 • Geen Granen - Tarwegluten vrij
 • Ook geschikt voor honden met obesitas, allegieen en overgevoeligheid voor bepaalde diersoorten
 • Uitsluitend natuurlijke ingredienten
 • Zonder toevoegingen van chemische kleur-, geur- en smaakstoffen, chemische antioxidanten of synthetische vitamines

Kijk hier als u op zoek bent naar meer hondenartikelen.

Carnis heeft meer artikelen op natuurlijke basis.

Carnis hondenvoer heeft een natuurlijke basis zonder toevoegingen.