Carnis hondenbrok lam/sorghum 1 kg

Carnis hondenbrok lam/sorghum 1 kg

Bestel mee

Carnis hondenbrok konijn 1 kg

Carnis hondenbrok konijn 1 kg

Carnis hondenbrok zalm 1 kg

Carnis hondenbrok zalm 1 kg

Carnis hondenbrok lam/sorghum 1 kg

Carnis Hondenbrok probeer verpakking. Natuurlijke basis Speciaal voor honden met allergie. Tarwegluten vrij. Voor kleine en grote honden, pups en oude honden. Koud geperste hondenbrokken.

Vanaf € 9,60
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
Carnis lam/sorghum 1 kg

Carnis hypoallergeen en glutenvrije brok

Carnis hondenbrok Lam/sorghum is hypoallergene glutenvrije hondenvoer. Deze brok is glutenvrij en hypoallergeen. De Lam/sorghum is caloriearm en mager. De brok is daardoor minder geschikt voor opgroeiende pups. De Lam kan een positief effect hebben op honden met obesitas, darmproblemen, huid en vacht problemen en allergische klachten.

Filosofie Carnis

De filosofie van Carnis is, ga terug naar de basis, terug naar de natuur. De hond stamt af van de wolf en daar ligt dan ook de basis van Carnis. De hond lijkt niet meer op de wolf maar ze heeft nog steeds een ding gemeen, namelijk hun stofwisseling. Carnis gaat ervan uit dat een gezonde hond (net als de wolf) die bijvoorbeeld werkt of een nest groot brengt, niet anders eet, maar meer eet.

Koudgeperste hondenbrok

Voor de koudgeperste voedingen gebruikt Carnis hoogwaardige 100% natuurlijke grondstoffen, zonder toevoegingen van chemische kleur-, geur- en smaakstoffen, chemische antioxidanten of synthetische vitamines. Sorghum vervangt onderander rijst en mais. Dit bevat veel antioxidanten en mineralen. Het heeft de eigenschap dat de hond een verzadigd gevoel geeft. De bloedsuikerspiegel heeft minder pieken en dalen.

Hoogwaardig hondenvoer

Dit kwalitatief hoogwaardige hondenvoer bevat waardevolle eiwitten. Carnis hondenbrok levert onmisbare essenti Omega 3 en 6 vetzurenvoor de stofwisseling. Door de manier van bereiden van deze brokken (koud persen) komen de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht en blijven de voedingsstoffen behouden.

Ondersteunt en bevordert de darmen

De Carnis brok valt in korte tijd uit elkaar en zwelt niet op in de maag. De maag wordt niet overbelast. Dit ondersteunt de darmperistaltiek en bevordert de natuurlijke darmreiniging. Het gevaar van parasiet ophopingen in de darm verminderen hierdoor.

Geen afvalproducten

In Carnis® worden geen dierlijke of plantaardige afvalproducten gebruikt. Tevens worden er geen vulstoffen gebruikt, waardoor de brok goed verteerbaar is. De hoeveelheid voeding per dag is gering en dit uit zich weer in weinig en een stevige ontlasting.

Aanbevolen hoeveelheid hondenbrokken

Carnis hondenbrok Lam/sorghum voert u afhankelijk van het aantal kilo van uw hond. De dagelijkse hoeveelheid voer in grammen staat ongeveer gelijk aan 0,8 - 1 % van het lichaamsgewicht. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe actief uw hond is. Een minder actieve hond kun je ook minder voeding geven en een pup juist meer. Pups tot 8 maanden dient u 1,6-2% van het huidige lichaamsgewicht te geven. Vooral de eerste maanden groeit de pup snel. Pas het gewicht dan ook aan.

Smakelijk voor elke hond

Carnis® is een smakelijke hondenbrok, geschikt voor grote, kleine honden en jonge honden, volwassen en oudere honden, voor elke leeftijd en niet ras specifiek. Door de natuurlijke basis kan Carnis® ook goed in combinatie met barfen gevoerd worden.

Kenmerken Lam/Sorghum brok

Deze Lam/Sorghum hondenbrok van Carnis heeft de volgende kenmerken

 • 100% glutenvrij
 • Hypoallergeen
 • Omega 3
 • Omega 6
 • Vermindering allergische reacties
 • Helpt bij huid en vacht problemen
 • Vrij van kleur- geur, en smaakstoffen
 • Natuurlijke antioxidanten

Analyse

De Lam/Sorghum brok heeft de volgende analyse

Eiwit 20 %, Vet 12 %, Vocht 9%, Ruwe As 6% Ruwe Celstof 3.1 %, Calcium. 1.5 %, Fosfor 1.0 %

Samenstelling Hondenbrok lam/sorghum

De Lam/ Sorghum hondenbrok van Carnis heeft de volgende samenstelling:

 • Sorghum ontsloten
 • lamsmeel (min. 16%)
 • olien en vetten
 • zalmmeel
 • bietenpulp
 • biergist
 • eipoeder
 • johannesbroodmeel
 • vitaminen en mineralen

Inhoud

Deze kleine proef verpakking is ideaal voor het proberen van de smaak. Dit is vooral geschikt als bv beloningsbrokjes of om te kijken of de hond deze smaak graag wil eten. Voor het langdurige termijn effect is het beter enkele weken 1 soort brok te gebruiken.

 • 1 kilogram

Aanbevolen voedingsschema

Vuistregel voor het voeren is ongeveer 1% van het lichaamsgewicht, afhankelijk van de activiteiten van de hond.

Gewicht hond (kg) Brok per dag
5 kg 60 gram
10 kg 120 gram
20 kg 240 gram
30 kg 315 gram
40 kg 360 gram
50 kg 450 gram
60 kg 480 gram

Pups mogen dubbele hoeveelheid voer, verdeeld over meerdere porties per dag. Oudere minder actieve honden voer je minder dan de aangegeven hoeveelheid. Voer altijd met de "ogen"! Zorg voor voldoende vers drinkwater.

Overstappen krokante brok naar geperste voeding

Het is verstandig uw hond eerst te laten wennen aan de nieuwe geperste hondenbrok. Geef uw hond de eerste 3 dagen wat minder voer. Werkhonden en honden waarmee gefokt worden kan naar behoefte aangevuld worden.

Carnis hondenbrok Lam/sorghum is een hypoallergene hondenbrok, caloriearm en mager.

Meer informatie
Fabrikant: Carnis
Gewicht: 1 kg
Smaak: Lam/Sorghum
Leeftijd Hond: Pup / Volwassen en senior honden.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carnis hondenbrok lam/sorghum 1 kg
Uw waardering

No Related Posts

Bestel mee