Carnis hondenbrok konijn 5 kg

Carnis hondenbrok konijn 5 kg

Bestel mee

Carnis hondenbrok konijn 15 kg

Carnis hondenbrok konijn 15 kg

Carnis hondenbrok konijn 1 kg

Carnis hondenbrok konijn 1 kg

Carnis hondenbrok konijn 5 kg

Carnis Hondenbrok 1 kg probeerverpakking Koud geperste brok Hypoallergeen Voor honden met allergie of intollerantie Minder bloedsuiker schommeling Bij huid- en vachtproblemen & maag- en darmproblemen Aanbevolen voor honden met Obesitas

Vanaf € 34,90
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
Carnis hondenbrok konijn 5 kg

Carnis Koud geperste brok

Carnis hondenbrok konijn is en complete koud geperste hypoallergene hondenbrok. Deze brok is geschikt voor puppy's, jonge honden, volwassen honden en senioren. Het is niet rasgebonden en geschikt voor zowel kleine als grote honden.

Hypoallergeen hondenvoer

De Carnis brok konijn kan honden helpen met een voedselallergie of intollerantie voor bepaalde diersoorten. Ook kan het helpen bij huid- en vachtproblemen en maag- en darmproblemen. Deze hondenbrok is hypoallergeen. De brok bevat havermout. Havermout bevat beta-glucanen, unieke oplosbare voedingsvezels die ervoor zorgen dat de bloedsuiker niet gaat schommelen. Het zorgt er ook voor dat het cholesterolgehalte wordt verlaagd. Deze voedingsvezels zorgen voor een langzamere en betere vertering van voedsel in de maag. Ook in de dikke darm speelt havermout een belangrijke rol in het stabiliseren van de samenstelling van microflora. Microflora is essentieel bij de voedselvertering en bij een goede werking van het immuunsysteem.

Obesitas

Overgewicht of tewel honden met obesitas kan deze hondenbrok zogen voor een langdurig verzadigingsgevoel. Hierdoor wordt gewichtsbeheersing eenvoudiger.

Kokosolie

De koud geperste brok konijn bevat kokosolie. Kokosolie kan helpen bij het tegengaan van infecties en kan het genezingsproces versnellen. Het kan bijdragen aan een glanzende huid en vacht. Tevens kan het de vertering verbeteren en zorgen voor een vermindering van allergische reacties.

Samenvatting Brok konijn

  • Hypoallergeen
  • 100% glutenvrij
  • Langzame betere vertering
  • Zeer voedzaam
  • Geen bloedsuiker schommelingen
  • Verlaagd cholesterolgehalte
  • Kan helpen aan een glanzende huid en vacht
  • Vermindering allergische reacties

Kleine of grote hondenbrok

Er zijn 2 grotes hondenbrok verkrijgbaar. Kies uit normaal voor senior of grote honden. De puppy brok/ kleine hond is een kleine versie die door kleine honden en pups makkelijk te eten zijn. Maak een keuze uit:

  • Normaal
  • Puppy brok/ kleine hond

Ingredienten Hondenbrok konijn

Konijnenvlees (min. 30%), havermoutmeel, ontsloten sorghum, bietenpulp, oliën en vetten ( o.a. kokosolie),  johannesbroodmeel, biergist, vitaminen en mineralen

Analyse Carnis Konijn brok

Eiwit 23 %, Vet 12 %, Vocht 10%,  Ruwe As 5,7% Ruwe Celstof 3,5 %, Calcium. 0,94 %, Fosfor 0,7 %

Dit is een artikel uit onze collectie hondenartikelen.

Bekijk alle Hondenvoer en hondensnacks van Carnis.

Carnis Hondenbrok konijn is hondenvoer voor alle honden.

Meer informatie
Fabrikant: Carnis
Gewicht: 5 kg
Smaak: Konijn
Leeftijd Hond: Pup / Volwassen en senior honden.
Verpakt per: Zak 'a 5 kg
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carnis hondenbrok konijn 5 kg
Uw waardering

No Related Posts

Bestel mee