Carnis hondenbrok kip/rund 5kg

Carnis hondenbrok kip/rund 5kg

Bestel mee

Carnis Hagedisvis hondensnack 2x150 gram

Carnis Hagedisvis hondensnack 2x150 gram

Carnis gevulde Runderluchtpijp hondensnack

Carnis hondensnack gevulde Runderluchtpijp 5 x 2 stuks

Carnis hondenbrok kip/rund 5kg

Carnis hondenbrok op natuurlijke basis. Eiwit 25.0 % Vet 14.0 % Vocht 8% Ruwe As 6.2% Ruwe Celstof 4.3 % Calcium 1.2 % Fosfor 0.9 %

Vanaf € 22,30
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
Carbrokkip/rund5

Terug naar de natuur - Carnis hondenvoer

Carnis brok kip/rund is een koud geperste brok voor alle honden. Deze Carnis brok wordt geleverd in twee verschillende grotes. Het is geschikt voor alle honden. De kip/rund hondenbrok is smakelijk door de toevoeging van pens. Daardoor vinden veel honden deze brok zeer aantrekkelijk.

Filosofie Carnis

Carnis gaat terug naar de basis, terug naar de basis, terug naar de natuur. De hond stamt af van de wolf en daar ligt dan ook de basis van Carnis. De hond lijkt niet meer op de wolf maar ze heeft nog steeds één ding gemeen, namelijk hun stofwisseling. Carnis gaat ervanuit dat een gezonde hond (net als de wolf) die bijvoorbeeld werkt of een nest groot brengt, niet anders eet, maar meer eet.

Koudgeperste brok voor honden

Voor de koudgeperste voedingen gebruikt Carnis hoogwaardige 100% natuurlijke grondstoffen, zonder toevoegingen van chemische  kleur-, geur-  en smaakstoffen, chemische antioxidanten of synthetische vitamines.

Hoogwaardig hondenvoeding

Dit kwalitatief hoogwaardige hondenvoer bevat waardevolle eiwitten. Carnis hondenbrok levert onmisbare essentiële Omega 3 en 6 vetzurenvoor de stofwisseling. Door de manier van bereiden van deze brokken (koud persen) komen de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht en blijven de voedingsstoffen behouden.

Ondersteunt darmen

De Carnis brok valt in korte tijd uit elkaar en zwelt niet op in de maag. De maag wordt niet overbelast. Dit ondersteunt de darmperistaltiek en bevordert de natuurlijke darmreiniging. Het gevaar van parasietophopingen in de darm verminderen hierdoor.

Geen afvalproducten

In Carnis® worden geen dierlijke of plantaardige afvalproducten gebruikt. Tevens worden er geen vulstoffen gebruikt, waardoor de brok goed verteerbaar is. De hoeveelheid voeding per dag is gering en dit uit zich weer in weinig en een stevige ontlasting.

Smakelijk voor elke hond

Carnis® is een smakelijke hondenbrok, geschikt voor grote, kleine honden en jonge honden, volwassen en oudere honden, voor elke leeftijd en niet ras specifiek. Door de natuurlijke basis kan Carnis® ook goed in combinatie met barfen gevoerd worden.

Kleine of grote hondenbrok

Er zijn 2 grotes hondenbrok verkrijgbaar. Kies uit normaal voor senior of grote honden. De puppy brok/ kleine hond is een kleine versie die door kleine honden en pups makkelijk te eten zijn. Maak een keuze uit:

  • Normaal
  • Puppy brok/ kleine hond

Analyse Carnis hondenbrok kip/rund

  • Eiwit 25.0 %, Vet 14.0 %, Vocht 8%, Ruwe As 6.2% Ruwe Celstof 4.3 %, Calcium 1.2 %, Fosfor 0.9 %

Samenstelling Hondenbrok Kip/Rund

De Carnis brok kip/rund heeft de volgende samenstelling

  • Kippenmeel (min. 29%)
  • ontsloten mais
  • ontsloten rijst
  • ontsloten haver
  • olien en vetten (min. 0,5% zalmolie, bietenpulp, johannesbroodmeel, runderpensmeel (min. 2%)
  • vitaminen en mineralen

Inhoud

Deze zak hondenvoer heeft een inhoud van:

  • 5 kilogram

Voedingsadvies per dag

De dagelijkse hoeveelheid voer in grammen staat ongeveer gelijk aan 0,8 - 1 % van het lichaamsgewicht. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe actief uw hond is. Een minder actieve hond kun je ook minder voeding geven en een pup juist meer.

Gewicht hond (kg) Brok per dag
5 kg 60 gram
10 kg 120 gram
20 kg 240 gram
30 kg 315 gram
40 kg 360 gram
50 kg 450 gram
60 kg 480 gram

Pups mogen dubbele hoeveelheid voer, verdeeld over meerdere porties per dag. Oudere en minder actieve honden voer je minder dan de aangegeven hoeveelheid. Voer altijd met de "ogen"! En zorg voor voldoende vers drinkwater.

Dit merk heeft oa hondenartikelen voor alle hondenrassen

Carnis heeft gedroogde hondensnacks en hondenvoer van een uitstekende kwaliteit.

Carnis is een merk van nederlandse bodem.

Overstap krokante brok - geperste hondenbrok

Het is verstandig uw hond eerst te laten wennen aan de nieuwe geperste hondenbrok. Geef uw hond de eerste 3 dagen wat minder voer. Werkhonden en honden waarmee gefokt worden kan naar behoefte aangevuld worden.

Carnis brok kip/rund 5 kg is een natuurlijk koudgeperste hondenbrok voor alle hondenrassen.

Meer informatie
Fabrikant: Carnis
Gewicht: 5 kg
Smaak: Kip/Rund
Leeftijd Hond: Pup / Volwassen en senior honden.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carnis hondenbrok kip/rund 5kg
Uw waardering

No Related Posts

Bestel mee