Carnis hondenbrok kip/rund 15kg

Carnis hondenbrok kip/rund 15kg

Bestel mee

Carnis Mix zak hondensnack 2x500gr

Carnis Mix zak hondensnack 2x 250gr

Carnis hondenbrok zalm 5kg

Carnis hondenbrok zalm 5kg

Carnis hondenbrok kip/rund 15kg

Carnis hondenvoer op natuurlijke basis. Koud geperste hondenbrok. Voor grote en kleine honden. Voor Pups en Senior honden. Tarwegluten vrij.

€ 44,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Car 8718469540341

Carnis Hondenvoer met natuurlijke basis

Carnis hondenbrok kip/rund is een koud geperste hondenbrok van hoogwaardige kwaliteit. Hondenvoer is er in vele smaken, soorten en uitvoeringen. Hondenbrok is de meest aangeboden vorm. Carnis® heeft als filosofie terug naar de basis, terug naar de natuur. De hond stamt af van de wolf. Daar ligt dan ook de basis van Carnis hondenvoer. 

Voor iedere hond pup, volwassen en senior

Dit hondenvoer van Carnis is premium kwaliteit hondenbrok voro alle hondenrassen. Geschikt als puppybrok maar ook voor senior honden. Carnis heeft als uitgangspunt  een gezonde en vitale hond. Het is belangrijk om de een dagelijkse afgepaste hoeveelheid voeding en de nodige dosis beweging aan uw hond te geven. De hond lijkt niet meer op de wolf maar ze heeft nog steeds één ding gemeen de stofwisseling. Carnis gaat ervanuit dat een gezonde hond die bijvoorbeeld werkt of een nest groot brengt, niet anders eet, maar meer eet.

Kleine of grote hondenbrok

Er zijn 2 grotes hondenbrok verkrijgbaar. Kies uit normaal voor senior of grote honden. De puppy brok/ kleine hond is een kleine versie die door kleine honden en pups makkelijk te eten zijn. Maak een keuze uit:

  • Normaal
  • Puppy brok/ kleine hond

Koudgeperste Carnis brok geperst kip/rund

Voor de koudgeperste hondenbrok gebruikt Carnis hoogwaardige grondstoffen, zonder toevoegingen van chemische kleur-, geur-  en smaakstoffen, chemische antioxidanten of synthetische vitamines. Een brok die uit niets anders bestaat dan uit 100% natuurlijke ingredienten.

Hoogwaardig hondenbrok van Carnis

Carnis staat voor kwalitatief hoogwaardige hondenvoer met waardevolle eiwitten. Carnis hondenbrok levert onmisbare essentiële Omega 3 en 6 vetzuren voor de stofwisseling. Carnis hondenbrok wordt koud geperst. Door deze manier van bereiden komen de hoogwaardige grondstoffen in de hondenbrok optimaal tot hun recht en blijven de voedingsstoffen behouden.

Ondersteunt

De Carnis hondenbrok kip/rund valt in korte tijd uit elkaar en zwelt niet op in de maag. De maag wordt niet overbelast. Dit ondersteunt de darmperistaltiek en bevordert de natuurlijke darmreiniging. Het gevaar van parasietophopingen in de darm verminderen hierdoor.

Geen afvalproducten

In alle Carnis producten worden geen dierlijke of plantaardige afvalproducten gebruikt. Tevens worden er geen vulstoffen gebruikt, waardoor deze hondenbrok goed verteerbaar is. De aanbevolen hoeveelheid voeding per dag is gering en dit uit zich weer in weinig en een stevige ontlasting.

Aanbevolen hoeveelheid

De dagelijkse hoeveelheid hondenbrok in grammen staat ongeveer gelijk aan 0,8 - 1 % van het lichaamsgewicht. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe actief uw hond is. Een minder actieve hond kun je ook minder voeding geven en een pup juist meer.

Carnis® is een smakelijke hondenbrok, geschikt voor grote, kleine honden en jonge honden, volwassen en oudere honden, voor elke leeftijd en niet ras specifiek. Door de natuurlijke basis kan Carnis® ook goed in combinatie met barfen gevoerd worden.

Analyse

Carnis hondenbrok geanalyseerd

Eiwit 25.0 %, Vet 14.0 %, Vocht 8%, Ruwe As 6.2% Ruwe Celstof 4.3 %, Calcium 1.2 %, Fosfor 0.9 %

Samenstelling Hondenbrok Kip/Rund

Carnis Kip/rund hondenbrok bestaat uit

  • Kippenmeel (min. 29%)
  • ontsloten mais
  • ontsloten rijst
  • ontsloten haver
  • olien en vetten (min. 0,5% zalmolie, bietenpulp, johannesbroodmeel, runderpensmeel (min. 2%)
  • vitaminen en mineralen

Inhoud

De inhoud van deze zak Carnis is:

  • 15 kilogram

Er zijn ook kleinere zakken verkrijgbaar. Wilt u deze brok testen? Pak dan de Carnis Kip/rund 1 kg.

Zie hier het assortiment Carnis hondenbrok

Aanbevolen voedingsschema

Vuistregel voor het voeren is ongeveer 1% van het lichaamsgewicht, afhankelijk van de activiteiten van de hond.

Gewicht hond (kg) Brok per dag
5 kg 60 gram
10 kg 120 gram
20 kg 240 gram
30 kg 315 gram
40 kg 360 gram
50 kg 450 gram
60 kg 480 gram

Pups mogen dubbele hoeveelheid voer, verdeeld over meerdere porties per dag. Oudere minder actieve honden voer je minder dan de aangegeven hoeveelheid. Voer altijd met de "ogen"! Zorg voor voldoende vers drinkwater.

Dit merk heeft oa hondenartikelen voor alle hondenrassen

Carnis heeft gedroogde hondensnacks en hondenvoer van een uitstekende kwaliteit.

Carnis is een merk van nederlandse bodem.

Overstappen krokante brok naar geperste voeding

Laat uw hond eerst wennen aan de nieuwe geperste hondenbrok. Geef uw hond de eerste 3 dagen wat minder voer. Werkhonden en honden waarmee gefokt worden kan naar behoefte aangevuld worden. Carnis hondenbrok is er voor grote en kleine honden.

Meer informatie
Fabrikant: Carnis
Gewicht: 15 kg
Leeftijd Hond: Pup / Volwassen en senior honden.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carnis hondenbrok kip/rund 15kg
Uw waardering

No Related Posts

Bestel mee