Carnis hertengewei hondensnack Full chew XL

Carnis hertengewei hondensnack Full chew XL

Bestel mee

Carnis hertengewei Full Chew S

Carnis hertengewei hondensnack Full chew - S

Carnis Split Chew herten gewei

Carnis Split chew herten gewei S

Carnis hertengewei hondensnack Full chew XL

Carnis hertengewei duurzame honden kauwsnacks. Heerlijke gezonde traktatie met een meerwaarde. Ook geschikt voor honden met gevoelige spijsvertering, allergie of overgewicht. Houdt toezicht tijdens het kauwen op een gewei. gooi kleine stukjes weg.
€ 24,80
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8718469545339
 • Koop 4 voor € 22,32 en bespaar 10%

Duurzame natuurlijke kauwsnack

Carnis hertengewei Full chew XL is een natuurlijke duurzame kauwsnack. Een heerlijke lekkernij voor uw hond, en ook nog een gezonde hondensnack.

Carnis hertengewei Splintert niet

Ondanks dat een gewei hard is, splintert het niet. De zachtere kern wordt omhuld door een harde buitenkant. Honden kunnen lang genieten van deze natuurlijke kauwsnack. De herten geweien van Carnis zijn een goede gebitsverzorging voor uw hond. Daarnaast bevat het veel essentiele mineralen

Puur natuur, geen toevoegingen

Carnis hertengewei zijn puur natuur zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen of geurstoffen.

Afmeting Carnis hondensnack

Deze hondensnack heeft een afmeting van

 • XL - 170 - 230 gram - > 20 cm
Hertengeweien zijn een natuurproduct. Het product wijkt af van de foto. Maten ter indicatie.

Essentiele elementen

De hertengeweien voor de hond zijn een goede en duurzame kauwsnack. Daarnaast is het een goede bron van essentiele elementen.

 • IJzer

Essentieel mineraal. Ijzer is oa verantwoordelijk voor zuurstoftransport, cellulaire energievoorziening als ook DNA-Synthese in reactie op een infectie.

 • Fosfor

75% van vd aanwezige fosfor zit in botten en tanden en dient om stabilisatie. Tevens is het belangrijk voor het energiemetabolisme, hersenactiviteit en zenuwstelsel.

 • Zwavel

Zwavel speelt een belangrijke rol in het eiwitmetabolisme en de Detoxificatie van schadelijke stoffen. Zwavel is een onderdeel van het bindweefsel en wordt in hoge doses gevonden in vacht en klauwen.

 • Calcium

Calcium is verantwoordelijk voor de stabiliteit en sterkte in botten en tanden. Het is tevens betrokken bij celdeling en activeren van bepaalde enzymen en hormonen.

 • Magnesium

Onmisbaar voor elk orgaan. Stabaliseert de rust

 • Kalium

Mineraal dat mede werantwoordelijk is voor de celgroei en handhaving van normale bloeddruk en koolhydraat gebruik.

 • Zink

Speelt een belangrijke rol in de suiker, vet en eiwit metabolisme. Zink is tevens betrokken bij de vorming van genetisch materiaal en de celgroei. Zink speelt een belangrijke rol bij het immuunsysteem.

Diervriendelijk

Hertengeweien zijn zeer diervriendelijke hondensnack. Wolven maken al eeuwen gebruik van dit unieke kauwproduct. Elk jaar vallen de oude geweien en worden vernieuwd. De geweien worden verzameld en na een hoge kwaliteitcontrole gesorteerd op maat. Deze hondensnacks zijn een natuurproduct en zijn elk uniek in vorm, kleur, gewicht en dikte.

Voordelen Carnis hondensnack

Gewei hondensnacks hebben een aantal belangrijke voordelen

 • Puur natuur
 • Duurzaam
 • Diervriendelijk
 • Hard, maar splintert niet
 • Geen toevoegingen
 • Aantrekkelijke geur
 • Natuurlijke manier tandreiniging
 • Barf vriendelijk
 • Hypo allergeen
 • Glutenvrij

Hertengewei voor uw hond?

Waarom zou u een hertengewei kiezen als kauwsnack voor uw hond? De Carnis herten geweien zijn hard, maar splinteren niet. Elke hond heeft een kauwbehoefte. Het is een goed tijdsverdrijf, geeft de hond afleiding en door het kauwen verzorgt de hond zijn tanden. Daarnaast maakt de hond door het kauwen endorfine aan. Endrofine geeft een rustig ontspannen gevoel.

Voor uw hond?

Deze hertengeweien zijn ook geschikt voor uw hond. Het is een heerlijke traktatie die tandplak verwijdert. Voor puppy's en senioren heeft carnis het edel gewei. Ook voor honden met een allergie of gevoelige darmen is de Carnis herten gewei Full chew is een smakelijke kauwsnack. Is uw hond aan de stevige kant? De hertengeweien gaan lang mee en zorgen voor een bezigheid. De hond verbruikt energie maar het hongergevoel vermindert. Houd toezicht tijdens het kauwen op een hertengewei en gooi kleine stukjes weg.

Dit merk heeft oa hondensnacks voor alle hondenrassen

Carnis heeft gedroogde hondensnacks en hondenvoer van een uitstekende kwaliteit.

Carnis is een merk van nederlandse bodem.

Carnis hertengewei is een gezonde kauwsnack met lang kauwplezier. 

Meer informatie
Maten XL
Smaak: Hert
Allergenen : Hypoallergeen en 100% Glutenvrij
Fabrikant: Carnis
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carnis hertengewei hondensnack Full chew XL
Uw waardering

No Related Posts

Bestel mee