Carnis Herten gewei hondensnack Full Chew L

Carnis Hertengewei hondensnack Full Chew L

Bestel mee

Carnis Split Chew herten gewei

Carnis Split chew herten gewei S

Carnis hertengewei hondensnack Split chew XL

Carnis hertengewei hondensnack Split chew XL

Carnis Hertengewei hondensnack Full Chew L

Hertengewei met veel mineraal- en voedingsstoffen. Duurzaam en gezonde hondensnack. Houdt toezicht tijdens het kauwen op een gewei. gooi kleine stukjes weg.
€ 18,25
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8718469545322
 • Koop 4 voor € 16,43 en bespaar 10%

Carnis Duurzaam kauwsnack

Carnis Herten gewei Full chew is een natuurlijke duurzame kauwsnack. Een heerlijke lekkernij voor uw hond en ook nog een gezonde hondensnack. De Full Chew herten geweien zijn afkomstig van de mannelijke edelherten. Ondanks dat de Antler hard is, splintert het niet. De zachtere kern wordt omhuld door een harde buitenkant. Dhor het kauwen zal de buitenzijde van het gewei langzaam slijten en kom thet merg aan de binnenzijde vrij. Honden kunnen lang genieten van deze natuurlijke kauwsnack met als beloning het merg.

Hondensnack zonder toevoegingen

De hertengewei van Carnis zijn puur natuur zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen of geurstoffen.

Maten

Carnis Full Chew is er in diverse maten. Kies de juiste maat voor uw hond. Maat L heeft een gewicht van 120-170 gram.

KAUWSNACK MET MEERWAARDE

De herten geweien van Carnis zijn een goede gebitsverzorging voor uw hond. Daarnaast bevat het veel essentiele mineralen. De hertengeweien voor de hond zijn een goede kauwsnack. Daarnaast is het een goede bron van essentiele elementen.

 • IJzer

Essentieel mineraal. Ijzer is oa verantwoordelijk voor zuurstoftransport, cellulaire energievoorziening als ook DNA-Synthese in reactie op een infectie.

 • Fosfor

75% van vd aanwezige fosfor zit in botten en tanden en dient om stabilisatie. Tevens is het belangrijk voor het energiemetabolisme, hersenactiviteit en zenuwstelsel.

 • Zwavel

Zwavel speelt een belangrijke rol in het eiwitmetabolisme en de Detoxificatie van schadelijke stoffen. Zwavel is een onderdeel van het bindweefsel en wordt in hoge doses gevonden in vacht en klauwen.

 • Calcium

Calcium is verantwoordelijk voor de stabiliteit en sterkte in botten en tanden. Het is tevens betrokken bij celdeling en activeren van bepaalde enzymen en hormonen.

 • Magnesium

Onmisbaar voor elk orgaan. Stabaliseert de rust

 • Kalium

Mineraal dat mede werantwoordelijk is voor de celgroei en handhaving van normale bloeddruk en koolhydraat gebruik.

 • Zink

Speelt een belangrijke rol in de suiker, vet en eiwit metabolisme. Zink is tevens betrokken bij de vorming van genetisch materiaal en de celgroei. Zink speelt een belangrijke rol bij het immuunsysteem.

Diervriendelijk

Hertengeweien zijn zeer diervriendelijke hondensnack. Wolven maken al eeuwen gebruik van dit unieke kauwproduct. Elk jaar vallen de oude geweien en worden vernieuwd. Deze geweien worden verzameld en na een hoge kwaliteitcontrole. Deze snack is een natuurproduct en zijn elk uniek in vorm, kleur, gewicht en dikte.

BELANGRIJKE VOORDELEN

Gewei hondensnacks hebben een aantal belangrijke voordelen

 • Puur natuur
 • Duurzaam
 • Diervriendelijk
 • Hard, maar splintert niet
 • Geen toevoegingen
 • Aantrekkelijke geur
 • Natuurlijke manier tandreiniging
 • Barf vriendelijk
 • Hypo allergeen
 • Glutenvrij

WAAROM HERTENGEWEI

Waarom zou u een hertengewei kiezen als kauwsnack voor uw hond? De Carnis geweien zijn hard, maar splinteren niet. Elke hond heeft een kauwbehoefte. Het is een goed tijdsverdrijf, geeft de hond afleiding en door het kauwen verzorgt de hond zijn tanden. Daarnaast maakt de hond door het kauwen endorfine aan. Endrofine geeft een rustig ontspannen gevoel.

GESCHIKT VOOR UW HOND?

Carnis hertengeweien zijn een uitstekende kauwsnack voor uw hond. Het is een heerlijke traktatie die tandplak verwijdert. Ook voor honden met een allergie of gevoelige darmen is de Larsson Snack Antler een smakelijke kauwsnack. Is uw hond aan de stevige kant? De hertengeweien gaan lang mee en zorgen voor een bezigheid. De hond verbruikt energie maar het hongergevoel vermindert. Houdt toezicht tijdens het kauwen op een gewei. gooi kleine stukjes weg.

Dit merk heeft oa hondenartikelen voor alle hondenrassen

Carnis heeft gedroogde hondensnacks en hondenvoer van een uitstekende kwaliteit.

Carnis is een merk van nederlandse bodem.

Carnis Herten gewei is een heerlijke kauwsnack voor uw hond.

Meer informatie
Maat: L
Smaak: Hert
Leeftijd Hond: Middel en Grote rassen
Allergenen : Hypoallergeen en 100% Glutenvrij
Fabrikant: Carnis
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carnis Hertengewei hondensnack Full Chew L
Uw waardering

No Related Posts

Bestel mee