Carnis Gewrichten speciaal complex 250 gr

Carnis Gewrichten speciaal complex 250 gr

Bestel mee

Carnis hondenbrok kip/rund 1 kg

Carnis hondenbrok kip/rund 1 kg

Carnis Witvis Filet 5 x 150 gram hondensnack

Carnis Witvis Filet 5 x 150 gram hondensnack

Carnis Gewrichten speciaal complex 250 gr

Met glucosamine, Chondroïtine en MSM Spieren en gewrichten in topconditie Behouden van soepele gewrichten Voor goede bot- en kraakbeenontwikkeling Goed voor opbouw en aanmaak kraakbeen Verstevigt botten, banden en pezen van de hond
€ 39,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
8718469540495

Carnis voedingssupplement, beste voor spieren en gewrichten

Carnis gewrichten speciaal complex is ontwikkeld voor honden met gewrichtsproblemen. Gezond kraakbeen is essentieel voor iedere hond. Nu lopen veel honden het risico om last te krijgen van spieren of degeneratieve veranderingen in de gewrichten. Ongeacht de oorzaak, vrijwel altijd is er uiteindelijk sprake van afname van beschermende kraakbeenweefsel rondom de gewrichten. Kraakbeenweefsel is een natuurlijke schokdemper dat zorgt dat uw hond soepel kan bewegen. zonder deze bescherming zullen gewrichten over en langs elkaar heen bewegen met irritatie tot gevolg. Dit is niet leeftijdsgebonden.

Indicaties van uw hond

Door erfelijkheidsfactoren of bij oudere honden kunnen als gevolg van schade door verwondingen of door overbelasting irritatie opstaan bij de gewrichten. Dit kan slijtage van het kraakbeen versnellen en klachten veroorzaken. De volgende aanwijzingen kunt u zien bij uw hond.

  • Moeilijk uit de mand komen
  • Moeilijker op de bank of in de auto springen
  • Last bij het opstaan, zitten en liggen gaan
  • Bij aanraking piepen, janken of grommen
  • Sterk verminderde eetlust
Gewrichten speciaal complex van carnis is een volledig veilig en natuurlijk voedingssupplement. Dat een goede conditie van de gewrichen bij alle honden ondersteunt. Ongeacht leeftijd, gewicht of grote van de hond.

Vergelijking Carnis Glucosamine

Meerdere producten hebben glucosamine, chondroïtine en MSM als basis. Volgens de ontwikkelaars van deze Gewrichten speciaal complex zijn deze ingrediënten niet voldoende. Wel zijn dit de hoofd bestanddelen van deze formule. Carnis gewrichten Complex is anders, uniek. Het bevat naast deze bestanddelen extra toevoegingen als Iprifavonen, boswellia, harpagophytum (duivelsklauw) vitamine c en Mangaan.
Het collageen heeft als kenmerk dat het bindweefsel en botweefsel bij elkaar houdt. MSM is een sulfaat, dat uitgebreid onderzocht is. Het heeft krachtige eigenschappen.

Voeding en lichaamsbeweging?

Dagelijks beweging van uw huisdier, wordt naast het gebruik van Gewrichten speciaal complex van Carnis aanbevolen. Bewegen bevordert het goed functioneren van spieren en gewrichten. Het is 1 van de oplossingen. Daarnaast wordt een voeding met veel omega vetzuren aanbevolen voor honden met spier en gewrichtsproblemen.
Carnis produceert diervoeding door gebruik te maken van koudgeperste oliën en hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Zonder toevoegingen van chemische kleur-, geur- en smaakstoffen, chemische antioxidanten of synthetische vitamines.

Beter dan een tablet?

Carnis heeft een zeer geavanceerde samenstelling met meerdere bestanddelen. Voor een zo optimaal mogelijk gewenst resultaat dat op korte termijn te behalen is. Deze formule heeft een lichte vanille smaak zodat het ook aantrekkelijk is voor uw huisdier. De diverse bestanddelen versterken elkaar waardoor er snel een reactie plaats vindt van herstel.

Bijwerkingen Gewrichten speciaal complex

Er zijn geen bijwerkingen bekend. De veiligheid van Chondroitine, MSM en Glucosamine zijn zeer geschikt en aanbevolen voor langdurig gebruik voor alle honden. Vooral oudere honden of honden die een blessure hebben of hebben gehad. Het kan voorkomen dat de hond de eerste dagen na inname lichte diarree krijgt. Dat komt door de bijzondere kruidenextracten. Als dit zo is dan adviseren wij 1 a 2 dagen te stoppen met de inname. Daarna kan de aanbevolen dosering weer worden gegeven.

Contra indicaties en interacties

Gebruik dit complex niet als uw hond overgevoelig is voor 1 van de bestanddelen. Bij dieren met Diabetes Mellitus of een verminderde nierfunctie wordt aangeraden te overleggen met uw dierenarts voordat u het gewrichten speciaal complex gaat gebruiken. Gebruik tijdens dracht, lactatie of opgroeiende dieren worden afgeraden, tenzij een dierenarts of therapeut dit voorschrijft.

Ontwikkeld ism dierenartsen en deskundigen

Deze Gewrichten speciaal complex van carnis is ontwikkeld vanuit dierenliefde en op basis van eigen ervaringen. In samenwerking met dierenartsen en deskundigen is dit voedingssupplement ontwikkeld. De  Gewrichten speciaal complex heeft een uitgebalanceerde samenstelling. Daarom is het effectiever dan andere producten. Geschikt voor alle dieren van alle leeftijden. Heeft geen bijverschijnselen en is uitermate geschikt als preventie van gewrichtsaandoeningen. Ook voor oudere honden zonder gewrichtsproblemen is het speciaal complex goed. Met de leeftijd wordt het kraakbeen van de hond droger en brozer.

Dosering

Advies is om het gebruik van de ingrediënten van de Gewrichten complex levenslang te gebruiken bij de meeste honden met gewrichtsproblemen. Diverse studies tonen aan dat het kraakbeen degeneratie terug zal komen binnen ongeveer 4 tot 6 maand nadat men is gestopt met dit voedingssuplement. Voor jonge honden gebruikt u een lagere doses en voor oudere honden de doses iets verhogen om te beschermen tegen slijtage.

Advies dosering volwassen honden  
3 - 5 kilo 1 maatschepje per dag
6 - 12 kilo 2 maatschepjes per dag
> 12 kilo 3 maatschepjes per dag
Preventief 0,5 - 2 maatschepjes per dag

Bekijk ook onze andere voedingssupplementen voor honden.

Dit is een artikel uit onze collectie hondenartikelen.

Carnis Gewrichten speciaal complex is een voedingssupplement voor honden die gezonde gewrichten voor uw hond ondersteunt.

Meer informatie
Gewicht: 250 gram
Fabrikant: Carnis
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carnis Gewrichten speciaal complex 250 gr
Uw waardering

No Related Posts

Bestel mee