• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening
CanadianCat Company Kattennest beige
Meer afbeeldingen

CanadianCat Company Kattennest beige

Uniek ovaal kattenmand
Diverse kleuren
Voor alle kattenrassen

E-mail naar een vriend

€ 59,95

Canadiancat company kattenmand

Canadiancat Company kattennest is een knusse kattenmand voor iedere kat. Katten vinden het heerlijk om weg te kruipen in een holletje. De kattennest biedt uw kat deze mogelijikheid. Deze leuke kattenmandjes zijn voorzien van een comfortabel kussen. Uw kat zal heerlijk warm liggen. De kattennest heeft een ovale vorm. Aan de voorzijde heeft dit mandje ook een ovale opening. Dit geeft de kat ruim toegang tot dit knusse mandje. De vorm biedt bescherming en veiligheid voor uw kat. Een plek waar uw kat heerlijk tot rust kan komen.

Deelbare mand

Deze kattenmand heeft 2 gezichten. Door middel van een rits kan het kattennest worden geopend. Zo  ontstaat er een ruime kattenmand in de vorm van een donut. de Kattennest van CanadianCat Company is omhult met hoogwaardig vilt. De mandjes zijn goed afgewerkt. De sluiting van de rits wordt op zijn plaats gehouden door een klittenbandje. De bodem is voorzien van 4 kleine pootjes overtrokken met vilt.

Alle kattenrassen

Het kattennest is geschikt voor alle kattenrassen. Ook voor de grotere kattenrassen als de noorse boskat en de Maine Coon. Deze mand is ook geschikt voor katten met jonge kittens. Of katten die graag samen slapen.

Kleur kattennest

De uitvoering van deze mand is beige aan de buitenzijde. Zowel de bodem als de top. De rand en rits hebben een contrasterende kleur. De rits is uitgevoerd in bruin. De rand van de opening is afgewerkt met een zelfde kleur bies dan de rits. De binnenzijde is uitgevoerd in het zwart.

Afmeting

Deze leuke ovale kattenmand heeft de volgende afmeting

  • 52 x 45 x 33 cm

Dit unieke kattenmandje is uit het assortiment van CanadianCat company

Bekijk de volledige collectie voor katten.

Er zijn meer kattenmeubels.

Plaats

Zet de kattennest in de ruimte waar de kat graag slaapt. Zet de opening zo dat de kat zicht heeft op wat er in de ruimte gebeurd.

Bekijk de volledige collectie kattenmanden.

De CanadianCat company kattennest is een knusse warme kattenmand met hoge afwerking.

  • Fabrikant: CanadianCat

Hondenbenodigheden

De juiste maat

Het juiste artikel voor uw hond, is afhankelijk van uw hond en niet van het ras. Voor  het bestellen raden wij u aan uw hond op te meten om zo de juiste maat hondenbenodigdheden te ontvangen.

Bekijk onze pagina in de footer voor de juiste maat hondenbenodigdheden 

Naar boven

Verzenden dierenbenodigdheden

Ontdek alles over het verzenden van onze artikelen voor hond en kat