• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening
Busy Buddy Spueak 'n Treat Booya hondenspeelgoed
Meer afbeeldingen

Busy Buddy Spueak 'n Treat Booya hondenspeelgoed

Uniek hondenspeelgoed met beloning en piep

E-mail naar een vriend

€ 7,99

* Verplichte velden

Spaarpunten U ontvangt 8 punt(en). 8 punten = € 0,08.

Beloningsspeelgoed met piep

Busy Buddy Squeak'n Treat Booya is een hondenspeeltje die uw hond beloont EN piept. Het eerste hondenspeelgoed met geluid en iets lekkers. Vul het speeltje met de favoriete hondensnoepjes van uw hond. Tijdens het spelen komt er op een willekeurig moment een hondensnoepje uit. De beloning zorgt er voor dat uw hond actief op een gezonde mnier speelt, in plaats van dingen kapot kauwt.

Duurzaam Busy Buddy hondenspeeltje

De Busy Buddy Squeak'n Treat hondenspeeljtes zijn gemaakt van duurzaam rubber. Door het materiaal en de unieke vorm stuitert dit speeltje alle kanten op. De piep in het speeltje stimuleert het natuurlijke jachtinstinc van uw hond en maakt het spelen met de Squeak'n Treat extra leuk.

Squeak'n Treat Booya - Busy Buddy

Deze Booya hondenspeelgoed van Busy Buddy stuitert onvoorspelbaar. Dat geeft uw hond extra uitdaging bij het apporteren en zorgt dat uw hond zijn intresse houdt voor het spelen. De Treat Meter zorgt ervoor dat er op een willekeurig moment een hondensnoepje als beloning uit komt. Voor het spelen wordt uw hond dus beloont.

Maten Booya

Dit speeltje is verkrijgbaar in 3 maten, Voor kleine en grote, volwassen honden. Kies de maat die bij uw hond past.

  • S
  • M
  • L

Is dit het juiste hondenspeelgoed voor uw hond. Het is soms lastig kiezen. U wilt dat uw hond lang met het speeltje kan spelen. Daarvoor is de vorm, de grote en het materiaal een belangrijk item. Lees meer over het juiste hondenspeelgoed voor uw hond.

Houdt toezicht

Houdt toezicht tijdens het spelen. Veel hondenspeelgoed kan tegen een hondenbeet. Kauwen en bijten zit verschil in. Bij het kauwen, slopen van speelgoed kiest u voor een kauwitem waar de hond naar hartelust op mag kauwen.

Busy Buddy hondenspeelgoed vindt u hier.

Bekijk de volledige collectie Busy Buddy

Niet wat u zoekt? bekijk onze collectie hondenspeelgoed

De Busy Buddy Squeak'n Treat Booya is uitdagend hondenspeelgoed.

 

  • Fabrikant: Busy Buddy

Hondenbenodigheden

De juiste maat

Het juiste artikel voor uw hond, is afhankelijk van uw hond en niet van het ras. Voor  het bestellen raden wij u aan uw hond op te meten om zo de juiste maat hondenbenodigdheden te ontvangen.

Bekijk onze pagina in de footer voor de juiste maat hondenbenodigdheden 

Naar boven

Verzenden dierenbenodigdheden

Ontdek alles over het verzenden van onze artikelen voor hond en kat