• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Reizen met de hond

04-12-2014 13:20

Reizen met uw hond

Samen op stap. De auto in, met de trein mee of in het vliegtuig. Ieder manier van vervoer vraagt om een andere aanpak.

Hond mee in de auto

Veel hondenbezitters zetten hun hond op schoot tijdens het autorijden. Niet beseffend dat dit gevaarlijk is tijdens een ongeluk. Ook honden los in de auto is tijdens het rijden niet zonder gevaar. Wij zitten in de gordels. Waarom uw hond ook niet? Met een borst tuig om en vast aan de auto gordel of de speciale hondengordel. In veel landen is het al verplicht om de hond vast te zetten in de auto. Het zei met een gordel of lus of in een autozitje of hondentas. En bij een ongeluk vliegt uw hond niet door of tegen de voorruit aan.

Hond mee naar de stad

Vooral kleine honden of pups tijdens de socialisatie kunnen niet ver lopen. Of worden zo snel onder de voet gelopen in de drukke stad. Een hondentas biedt dan uitkomst. U draagt de hond op de buik, de rug of op de heup. Ook zijn er hippe schoudertassen die multifunctioneel te gebruiken zijn.

Hond mee op de fiets of motor

Ook honden houden van fietsen of motorrijden. Voor het vervoeren van de hond op de fiets of de motor zijn er speciale hondentassen ontwikkeld. De hondentassen van Dogbag hebben een fiets en motor connector voor het bevestigen op de fiets of motor. Klaar om er samen op uit te trekken. Voor het beschermen van de ogen van uw hond raden we een hondenzonnebril aan.

Hond mee in het vliegtuig

Veel vliegtuigmaatschappijen stellen eisen aan het vervoeren van honden. Grotere honden worden in een reiskennel onder in het ruim gezet. kleinere honden mogen mee in een hondentas. Argo en Dogbag hebben een leuke collectie hondentassen die ook geschikt zijn voor het vliegtuig. Deze hondentassen moeten wel aan bepaalde eisen voldoen. Voorkom teleurstelling en vraag om exacte informatie van betreffende vliegtuigmaatschappij.

Aanbevolen artikelen

DogOptics hondenzonnebril

Doxtasy honden autozitje

Labels:

Geplaatst in Informatieve artikelen door

Jessica Kikkert