• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Kattenartikelen nieuw nov. 2016

13-11-2016 13:23

Uitbreiding kattenartikelen

Naast veel hondenartikelen vindt er ook een uitbreiding plaats bij de kattenbenodigdheden. Nieuwe collectie, nieuwe artikelen, nieuwe merken.

Nieuwe merken kattenbenodigdheden

Voor de kat zijn er diverse nieuwe merken in ons assotiment. Stuk voor stuk staan de merken voor kwaliteit. Veel van deze kattenartikelen hebben een innovatief praktisch design. Unieke artikelen die een aanvulling zijn voor uw kat. Hierbij een overzicht van de merken.

My Kotty

MyKotty kattenmeubels

My Kotty maakt kattenmeubels voor elke kat. Deze leuke kattenmeubels zijn geschikt voor elke kat. De MyKotty artikelen zijn geschikt om te luieren, te slapen, te spelen en te krabben. Deze uitdagende kattenmeubels zijn gemaakt van karton. Katten houden van karton. Kan uw kat de verleiding weerstaan?

Frolicat

Frolicat kattenspeelgoed

Frolicat is uitdagend kattenspeelgoed voor uren lang speelplezier. Deze kattenspeeltjes stimuleren het jachtinstinct van uw kat en voorkomen verveling. Uw huiskat zal zich niet meer vervelen met een Frolicat kattenspeeltje.

Petstages

Petstages kattenspeelgoed

Petstages maakt kleurrijke kattenspeeltjes die uw kat in beweging zetten. Veel van deze kattenspeelgoed hebben bewegende delen. Het stimuleert uw kat om te spelen. Petstages combineert spelen met krabmogelijkheid. Uw kat komt dan niet in de verleiding om uw meubels als krabpaal te gebruiken.

CanadianCat company

CanadianCat company

CanadianCat company staat voor unieke kattenmandjes. De kattenmandjes worden kattennestjes genoemd. Deze kattennesten zijn groot genoeg voor elke kat. Het geeft uw kat een heerlijk knus plekje om te luieren en te slapen. Deze mandjes zijn ook uistekend geschikt voor een kat met kittens. 

Staywell

Staywell

Staywell maakt kattenluikjes voor elke kat. Van simpele flapjes tot ingenieuse systemen met een zendertje of kattenluikjes die reageren op de chip van uw kat.

Drinkwell

Drinkwell drinkfontein

Drinkwell drinkfonteinen geven uw kat stromend water. Katten drinken vaak het liefst stromend water. Stomend water is schoon vers en stimuleert uw kat om meer te drinken. De drinkfonteinen van Drinkwell zijn er voor 1 of meerdere huisdieren.

Torus

Torus drinkbak kat

Torus is een slim systeem voor schoon drinkwater. Het geeft uw kat de gelegenheid te beschikken over schoon, gefiltert water. En dat zonder stroom of batterij. Een Torus drinkbak is makkelijk mee te nemen.

Wij breiden onze kattenartikelen uit tot een mooie unieke collectie voor alle katten.

Geplaatst in Nieuws door

Jessica Kikkert