• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenzwemvesten vergelijken

03-09-2014 19:44

Vergelijking zwemvesten

Ezydog Seadog zwemvest

Ezydog Seadog is een veel verkocht zwemvest voor honden. Het vest is opgedeeld in 2 gedeeltes. Het polyester is stevig, de buitenzijde heeft een grover steviger geweven nylon. De onderzijde is voorzien van fijner, gladder polyester. en het geeft de hond een goed drijfvermogen. Het materiaal is duurzaam. Het ontwerp houdt rekening met bewegingsvrijheid voor de hond. De afwerking is goed. Met reflecterende elementen. De Seadog is verkrijgbaar in 2 kleuren. Uitstekend geschikt voor ondersteuning voor de honden. Het vest heeft 2 zachte en brede buikbanden. De banden liggen op het zwemvest. Het borststuk is ruim verstelbaar. Dit vest heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Het zwemvest is gunstig geprijsd.

+ Gunstig geprijsd

+ Nette afwerkingEzydog hondenzwemvest

+ Voor kleine & grote honden

+ goed drijfvermogen

- door enkel pand wat stug sluit minder goed op het hondenlichaam

- Sluitbanden liggen bovenop

- 2 buikbanden

Ruffwear K-9 Float Coat zwemvest

Ruffwear K-9 Float coat is een zwemvest voor honden met een top afwerking. Het polyester heeft een dikkere draad en is mooi sterk en fijn geweven. De kleurstelling is rustig. De details zijn uitstekend. Zo is er een breed iets opstaande handvat, een weggewerkt band voor het bevestigen van bv een lampje en zijn er meerder reflecterende biezen. Het vest is opgedeeld uit 3 delen. Een smal rugpand en 2 zijpanden. Door het vest onder te verdelen in de 3 panden sluit het beter om de hond dan de Ezydog. De extra brede buikband is ook voorzien van drijvende elementen, iets wat de ezydog Seadog mist. De sluitingen zijn zoveel mogelijk weggewerkt. Het borststuk is permanent bevestigd dmv een telescopische verbinding. Het borststuk is ruim verstelbaar. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Dit zwemvest is leverbaar in 2 heldere kleuren. Het zwemvest is erg licht in gewicht. Dit zwemvest is getest tijdens avontuurlijke outdoor adventures.

+ voor echte outdoor activiteiten

+ Top kwaliteit

Ruffwear zwemvest

+ Uitstekende afwerking

+ Drijfvermogen

+ Opgedeeld in 3 delen voor een betere pasvorm

+ Uitstekende prijs - kwaliteit verhouding

+ Ruim verstelbaar

+ Permanente verbinding borststuk

+ 1 brede buikband

+ 2 kleuren leverbaar

- Prijs

EQDOG Pro life vest honden zwemvest

EQDOG Pro life vest is een volledig nieuw zwemvest ontwikkeld op basis van de surfsport. De buitenzijde is sterk en zeer glad. De binnenzijde is gemaakt van zeer fijn geweven polyester. Het materiaal is nieuw op de markt maar heeft zich in de surfwereld al bewezen. Het handvat heeft een rubberen anti slip afwerking voor extra stevig grip en versterking van het handvat. Het vest is waterdicht. Het neemt dus geen water. Het is dus makkelijker de hond aan boord te helpen. De afwerking is ongekend hoog te noemen. De brede buikband is zeer soepel en breed. Het borststuk wordt bevestigd door middel van speciaal sterk klittenband en een kliksluitingen. De sluitingen hebben een mooie gestroomlijnde vormgeven en zijn sterk. Het vest heeft veel reflecterende elementen. Het drijfvermogen is uitstekend. Het vest is opgedeeld in maar liefst 5 en meer delen. Door het opdelen van dit hondenvest in de vele drijfdelen sluit het erg mooi om de hond. In de surfsport heeft de basis van dit hondenzwemvest zich al bewezen. Het gewicht is ondanks de gebruikte materialen zeer licht. De heldere gele kleur is gecombineerd met een chique zilvergrijze en zwarte afwerking. Gezien de gebruikte materialen is de prijs kwaliteit verhouding buitengewoon goed.

+ Bewezen materiaal

+ Voor outdoor activiteiten

+ Waterdicht

Zwemvest

+ Opgedeeld in 5 delen voor een uitstekende pasvorm

+ Uitmuntende kwaliteit

+ Uitstekende afwerking

+ Ruim verstelbaar

+ Prijs - kwaliteit verhouding Zeer goed

- Prijs

-1 kleur

EQDOG Classic life vest hondenzwemvest

Het Classic life vest is het instap model zwemvest voor honden van EQDog. Het is gemaakt van sterk geweven polyester met een dikke draad. Het materiaal is glad. De binnenzijde is voorzien van een glad en zeer fijn geweven polyester. De afwerking heeft een hoge kwaliteit. Het vest is ruim verstelbaar en heeft een uitstekende pasvorm. Het heeft een reflecterende bies.Dit zwemvest heeft een stevig makkelijk te grijpen handvat. Het speciale fijne klittenband zorgt ervoor dat er geen vacht achter blijft in het klittenband. Het zwemvest is onverdeeld in 5 drijfvlakken. Door deze delen sluit het zwemvest goed om de hond. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend te noemen.

+ Goede afwerkingEQDOG Classic zwemvest

+ Goed verstelbaar

+ Uitstekende prijs - kwaliteit verhouding

+ Goede prijs-kwaliteit verhouding

+ opgedeeld in 5 delen voor uitstekende pasvorm

- prijs

- klittenband

- 1 kleur

Conclusie honden zwemvesten

Voor honden die bang zijn tijdens het zwemmen en in paniek raken is een zwemvest zeker aan te raden. De hond wordt zo net ondersteund bij het drijven. Een keuze maken is zeer persoonlijk en is mede afhankelijk van het budget.

Zoekt u een zwemvest voor op de boot in de binnenwateren dan is de Ezydog Seadog een goede keuze. Een degelijk hondenzwemvest voor een gunstige prijs. Doordat dit zwemvest uit 1 deel bestaat dit zwemvest minder geschikt voor smalle honden.

Gaat u met de hond op adventure, de Ardennen, samen in een kano, dan adviseren we de Ruffwear of EQDog zwemvesten. Deze zijn qua materiaal en ontwerp echt gemaakt voor de outdoor sporter.

Heeft u een zwaardere hond of vind u het lastig hond met al het overtollige water uit het water te tillen dan is de EQDog Pro Life vest de beste keuze voor u.

Ontdek de collectie hondenzwemvesten.

Geplaatst in Nieuws Keuzehulp hondenartikelen door

PeJediertotaal, Jessica