• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenspeelgoed

21-12-2014 15:51

Favoriet hondenspeelgoed

Uw hond heeft veel hondenspeelgoed. De hondenbal kan hij uren mee spelen maar die leuke hondenpuzzel intresseert uw hond niet. Elke hond heeft wel een favoriet spelletje. Apporteren, zwemmen, trekken of met zijn knuffel spelen. Hierin kan de hond helemaal zijn energie kwijt. Hondenspeeltjes zijn onmisbare hondenartikelen.

Ruime keuze honden speelgoed

Wij hebben een ruime keuze aan hondenspeelgoed van diverse merken en in de meest leuke uitvoeringen. Van een simpel flostouw tot leuke puzzelspeeltjes. Voor binnenspeelgoed en buitenspeelgoed. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide assortiment

Apporteer speelgoed

Apporteren; toch wel veruit het favoriete spel om samen met uw hond te spelen. Rennen, springen en vangen. En natuurlijk weer netje terug brengen. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan apporteerspeelgoed. Ballen, werpstokken, speurartikelen of dummi's. Met bekende merken als Chuckit en Westpaw.

Speurspeelgoed

Houdt uw hond van meer uitdaging dan alleen apporteren? Laat uw hond zijn neus gebruiken, laat hem speuren. Een uitstekende manier het jachtinstinct van uw hond te gebruiken en bezig te houden. De Hunting dog en fetch dog producten zijn speciaal gemaakt voor het speurwerk. Apporteerspeelgoed met een plus.

Stevig hondenspeelgoed

Maakt uw hond ook alles stuk? Wij bieden een ruim assortiment aan stevig, praktisch onverwoestbaar speelgoed. Het merk Jolly heeft speelgoed ontwikkeld voor dierentuinen, waar ook uw hond mee kan spelen. Uiteraard is de grote wat aangepast aan de grote van uw huisdier. Niettemin leveren de Jolly Egg en de Push n play ballen heel wat speelplezier op. Door de vorm en groote zijn deze praktisch onverwoestbaar omdat de hond er simpelweg geen grip op kan krijgen, maar wel lekker erop kan jagen en duwen. Er zijn veel hondenspeeltjes welke zeer stevig zijn en niet binnen 5 minuten alweer kapot.

Let wel op; hondenspeelgoed is om mee te spelen en is geen kauwartikel. Honden hebben een kauwbehoefte; Geef uw hond dus regelmatig een kauwbot of kauwstaaf. Laat uw hond onder toezicht spelen.

Drijvend hondenspeelgoed

Veel honden zijn waterliefhebbers. Wat is er zomers lekkerder dan een verfrissende duik tijdens het spelen. Veel hondenspeelgoed houdt hier rekening mee en drijft op het water. Naast de ballen is er ook een collectie van Zogoflex die speciaal is gemaakt voor het spelen op het water en langs de waterkant.

Kauwspeeltjes

Jawel; hondenspeelgoed bedoeld om op te kauwen! Dit is een hondenspeeltje welke het gebit van uw hond verzorgd. Dus kauwen maar! Daarnaast is er speelgoed met een traktatie. U kunt er iets lekkers in verstoppen of zoals de bristle bone een ring op draaien waardoor spelen en belonen samengevoegd worden. Als echte aanrader de West Paw Zogoflex Tux hondenspeelgoed

Houd toezicht

Wij adviseren u om toezicht te houden op uw hond bij het spelen met een hondenspeeltje. Zorg voor begeleiding tijdens het spelen en kies de juiste maat en vorm voor uw hond. Te klein speelgoed kan een gevaar vormen voor grote honden.

Aanbevolen

Wij raden u de volgende producten in het bijzonder aan

Westpaw Zogoflex jive hondenbal

Becobal Becothings

Geplaatst in Informatieve artikelen door

Jessica Kikkert