• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Waarom hondensnacks

03-11-2014 10:51

Waarom hondensnacks goed zijn voor uw hond

Hondensnacks is dat nu echt nodig? Kauwen is gezond voor een hond en voldoet aan de natuurlijke behoefte van een hond om te kauwen. Vooral jonge honden hebben een sterke natuurlijke drang om dingen te onderzoeken door erop te kauwen. Regelmatig naast het dagelijkse hondenvoer een kauwsnack is een gezonde aanvulling voor uw hond. Het kauwen reinigt de tanden op een natuurlijke manier. Elke hond heeft een kauwbehoefte. Het geeft de hond afleiding en is een uitstekend tijdverdrijf. Bij het kauwen maakt de hond endorfine aan. Endorfine geeft een rustig ontspannen gevoel.

Hondensnacks in diverse vormen

Kauwsnacks voor een gezond gebit

Kauwen is goed voor het gebit de tanden en het tandvlees van de hond. Pups hebben vooral tijdens het wisselen van de tanden een grootte behoefte om te kauwen. Door het kauwen hoopt de hond het wisselen te versnellen. Een goed kauwbot, kauwstaaf of hertengewei is de hond uren mee bezig. Zo voldoet de hond aan zijn kauwbehoefte. Tevens helpt een Denta stick tandplak te voorkomen en versterkt het het tandvlees. Het hertengewei is een goed hypoallergeen en glutenvrije kauwsnack met veel extra mineralen en sporenelementen.

Hondensnoepjes om te belonen

Bij het trainen van de hond kan je hondensnoepjes gebruiken. De hond wil graag werken voor een klein hondensnoepje. Het is een goede motivatie om goed gedrag te belonen en aan te leren. Ook voor honden met een allergie zijn er hypallergeen en glutenvrije hondensnoepjes.

Hondensnacks als traktatie

Een hondensnack is een geweldige traktatie om lekker te kluiven en te kauwen. Ook voor honden met gevoelige darmen zijn er veel snacks verkrijgbaar. Honden met een allergie hebben de keuze uit eend, kip en lam. Daarnaast zijn er de party mix; afwisselende kauwprodukten voor de nodige variatie.

Hondenspeelgoed met beloning

Er zijn veel soorten hondenspeelgoed verkrijgbaar. Een goed tijdsverdrijf is het hondenspeelgoed waar u een beloning in kunt stoppen. Voor honden die erg schrokken kan dit een alternatieve manier van voeren zijn. Een snack is een aanvulling op de dagelijkse voeding en dient niet als vervanging van de hondenbrokken of hondenworst.

Carnis Natuurlijke hondensnacks

Carnis heeft een puur hollands produkt op de markt gezet, zonder toevoeging van granen of andere bindmiddelen. De Carnis hondensnacks zijn gluttenvrij en hypoallergeen. Deze hondensnacks zijn 100% vlees en bevatten geen chemische toevoegingen.

Hondensnacks zijn niet gevaarlijk

Een juiste Hondensnacks afgestemd op de hond is niet gevaarlijk. Wel is het van belang dat u de juiste grootte snack kiest voor uw hond. Pas de grootte van de honden snack aan. Wij adviseren u om uw hond onder toezicht te laten kauwen.

Aanbevolen hondensnacks

Hondensnoepjes glutenvrije trainers kip kopen

Carnis gedroogde zalmhuid kopen

Carnis kippennekken kauwsnack kopen

Carnis kalfspoot met huid hondensnack kopen

Larsson Antler hertengewei hondensnack kopen

Carnis Lamsluchtpijp hondensnack kopen

Carnis Lamspens hondensnack kopen

Labels:

Geplaatst in Informatieve artikelen door

Jessica Kikkert