• Niet goed geld terug
 • Specialist in hondentuigen
 • Betalen op rekening

Hertengewei als hondensnack

03-11-2014 11:19

Kauwsnack

Mijn hond krijgt zijn dagelijks portie voer, waarom is een kauwsnack dan nog nodig? Honden hebben van nature een behoefte om te kauwen. Kauwen is een tijdverdrijf en het werkt rustgevend.

Hertengewei natuurlijk?

Ja een hertengewei is natuurlijk. Tijdens de afworp van de hertengeweien pakken wolfen de kans om het gewei te gebruiken als natuurlijke snack. Deze natuurlijk snack is heel gezond en ten opzichte van een gewoon bot bevat een hertengewei veel meer.

Waarom hertengeweien

Waarom zou u een hertengewei kiezen als kauwsnack voor uw hond? Herten geweien zijn hard, maar splinteren niet. Elke hond heeft een kauwbehoefte. Het is een goed tijdverdrijf, geeft de hond afleiding en door het kauwen verzorgt de hond zijn tanden. Daarnaast maakt de hond door het kauwen endorfine aan. Endorfine geeft een rustig ontspannen gevoel.

Ook voor uw hond?

Ook voor uw hond? Ja zeker. Hertengeweien zijn er in diverse maten en geschikt voor elke hond. Larsson Snacks Antlers zijn ook geschikt voor uw hond. Het is een heerlijke traktatie die tandplak verwijdert. Voor puppy's en senioren heeft Larsson Snacks het edel gewei. 

Allergie of gevoelige darmen?

Ook voor honden met een allergie of gevoelige darmen is de Larsson Snack Antler een smakelijke kauwsnack. Is uw hond aan de stevige kant? De hertengeweien gaan lang mee en zorgen voor een bezigheid. De hond verbruikt energie maar het hongergevoel vermindert.

Belangrijke voordelen

Gewei hondensnacks hebben een aantal belangrijke voordelen

 • Puur natuur
 • Duurzaam
 • Diervriendelijk
 • Hard, maar splintert niet
 • Geen toevoegingen
 • Aantrekkelijke geur
 • Natuurlijke manier tand reiniging
 • Barf vriendelijk
 • Hypo allergeen
 • Glutenvrij

Kauwsnack met een meerwaarde

De hertengeweien voor de hond zijn een goede kauwsnack. Daarnaast is het een goede bron van essentiële elementen.

IJzer

Essentieel mineraal. Ijzer is oa verantwoordelijk voor zuurstoftransport, cellulaire energievoorziening als ook DNA-Synthese in reactie op een infectie.

Fosfor

75% van vd aanwezige fosfor zit in botten en tanden en dient om stabilisatie. Tevens is het belangrijk voor het energiemetabolisme, hersenactiviteit en zenuwstelsel.

Zwavel

Zwavel speelt een belangrijke rol in het eiwitmetabolisme en de Detoxificatie van schadelijke stoffen. Zwavel is een onderdeel van het bindweefsel en wordt in hoge doses gevonden in vacht en klauwen.

Calcium

Calcium is verantwoordelijk voor de stabiliteit en sterkte in botten en tanden. Het is tevens betrokken bij celdeling en activeren van bepaalde enzymen en hormonen.

Magnesium

Onmisbaar voor elk orgaan. Stabiliseert de rust

Kalium

Mineraal dat mede verantwoordelijk is voor de celgroei en handhaving van normale bloeddruk en koolhydraat gebruik.

Zink

Speelt een belangrijke rol in de suiker, vet en eiwit metabolisme. Zink is tevens betrokken bij de vorming van genetisch materiaal en de celgroei. Zink speelt een belangrijke rol bij het immuunsysteem.

Diervriendelijk

Hertengeweien zijn zeer diervriendelijke hondensnack. Wolven maken al eeuwen gebruik van dit unieke kauwproduct. Elk jaar vallen de oude geweien en worden vernieuwd. Deze geweien worden verzameld en na een hoge kwaliteitscontrole komen de beste geweien in aanmerking om het merk Larsson Snacks te dragen. Deze snack is een natuurproduct en zijn elk uniek in vorm, kleur, gewicht en dikte.

Tip

Larsson Elk Schaufle elanden gewei kauwsnack voor pups en senior honden

Larsson hertengewei full chew kauwsnack diverse afmetingen

Larsson hertengewei kauwsnack half chew diverse afmetingen voor beginners

Geplaatst in Informatieve artikelen door

Jessica Kikkert