• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Ezydog hondenbenodigdheden

24-10-2014 13:59

Ezydog 1e klas hondenbenodigdheden

Ezydog is een australisch merk. Het merk is ontstaan uit liefde voor honden. Ezydog maakt hondenartikelen als hondenriemen, rugzakken, zwemvesten, halsbanden en hondentuigen van sterk nylon. Op de eerste plaats staat hoge kwaliteit van het materiaal. Ezydog staat voor sterk, hoge functionaliteit, comfortabel, controle en veiligheid. Ezydog producten zijn ontwikkeld om baas en hond te helpen om meer van het buiten zijn te genieten.

Ezydog handgemaakt hoge eisen

Ezydog is innovatief, praktisch en gemaakt voor hond en baas. Ezydog is handgemaakt met hoge kwaliteits eisen. De Ezydog halsbanden, riemen en meer worden telkens doorontwikkeld. Ezydog stelt hoge eisen aan het materiaal en het productieproces om kwaliteitsproducten te leveren.

Innovatieve honden artikelen

Ezydog heeft innovatieve en praktische hondenbenodigdheden. Zo is er de Double Up halsband. Deze halsband heeft 2 ringen voor een extra sterke halsband. Als enige hebben de Ezydog hondenriemen een pyramide vormig handvat. Dit handvat voorkomt dat bij spanning de hand afgekneld wordt. Ontdek de volledige collectie van Ezydog

Ezydog hondenriem kopen

Ezydog halsband kopen

Hondenartikelen kopen. Bekijk ons volledige assortiment hondenbenodigdheden.

Labels:

Geplaatst in Informatie Merken door

Jessica Kikkert