• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Ruffwear hondenbenodigdheden

21-12-2014 16:28

Missie Ruffwear

Ruffwear verwacht hoge prestaties van de producten en blijft verbeteren. De inspiratie vindt Ruffwear in de Outdoor avonturen voor honden en hun baasjes. Sinds 1994 komt ruffwear op de markt met innovatieve praktijk gerichte oplossingen voor actieve honden.

Ruffwear Nu

Ruffwear blijft zijn producten vernieuwen en verbeteren. Ruffwear staat voor een innovatieve lijn van hoge kwaliteit hondenbenodigdheden. Alles is erop gericht om de interactie tussen mens en hond te verbeteren. Ruffwear heeft onder andere honden rugtassen, hondentuigen, hondenkleding, hondenschoenen en reddingsvesten.

Voor wie

Ruffwear is er voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, betrouwbaarheid en die er graag op uit trekken met de hond. Als je samen er opuit gaat in de natuur, de bossen, de bergen, is het belangrijk dat je op je uitrusting kunt bouwen. Een winkel om een nieuwe riem of halsband te kopen, zit dan niet om de hoek.

Hondenliefhebbers en professionals

Ruffwear is het outdoor merk voor hondenliefhebbers en professionals. Zo werken veel hondentrainers, werkhonden, zoek- en reddingsteams en meer proffessionals dagelijks met de Ruffwear artikelen. Met ieder zijn eigen speciefieke wensen en behoeftes. Mensen die afhankelijk zijn van hun honden hebben hele andere behoeftes dan de hondenliefhebbers. Ruffwear stelt dan ook hoge eisen aan materiaal, ontwerp en praktische toepassing van de artikelen.

Ruffwear Garantie voor kwaliteit

Ruffwear staat garant voor hoge kwaliteit. Het doel is om oplossingen te bieden waarmee hond en baas samen sportief bezig kunnen zijn. Ruffwear ontwikkelt uitsluitend kwaliteitsproducten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste inzichten en technologieën uit de outdoorsport.

Uitgangspunten Ruffwear

Enkele uitgangspunten zijn Veiligheid, bescherming, draagcomfort en gemak. Ruffwear ontwikkeld dan ook functionele honden benodigdheden voor actieve honden en hun baas. Alle producten worden door professionals uitgebreid getest in de meest extreme weersomstandigheden.

Hondenartikelen van top kwaliteit.

Labels:

Geplaatst in Informatie Merken door

Jessica Kikkert