• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Nieuwe hondenbenodigdheden maart 2017

26-02-2017 16:45

Nieuwe hondenartikelen 2017

We mogen weer een aantal nieuwe hondenartikelen aan ons assortiment toevoegen. Waaronder een aantal oude bekende merken.

Hondenspeelgoed

Het wordt weer tijd voor de lente. Tijd om weer langer met uw hond er op uit te gaan. En wat is er nou leuker op tijdens het uitlaten even met uw hond te genieten van samen spelen. Er zijn nieuwe duurzame hondenspeeltjes in onze collectie opgenomen.

Jolly Pets hondenspeelgoed

Jolly Pets heeft een leuk assortiment aan hondenspeelgoed. Jolly staat vooral bekend om de ronde vormen. Jolly hondenspeeltjes bestaat dan ook voornamelijk uit diverse soorten hondenballen. Veel van deze ballen geven uw hond een extra uitdaging en zijn uitstekend geschikt voor interactief spelen met uw hond. Denk aan het apporteren met uw hond. Deze hondenballen drijven op het water. Jolly hondenspeelgoed is duurzaam en behoudt zijn vorm. Dit honden speelgoed is er in diverse maten en daardoor geschikt voor kleine en grote honden. Ontdek de leukste Jolly bal voor uw hond.
De Jolly Soccer ball is de hondenvoetbal. Samen met uw hond een potje voetballen. De bal is duurzaam en gemaakt van JollyFlex. Nooit meer een kapotte voetbal nadat uw hond een hap erin heeft gezet. De Jolly Romp-n-Roll is de bal met touw voor uw hond. Door de touw kunt u de bal extra ver en met een effect gooien. Maar ook kan uw hond de bal makkelijk apporteren en weg gooien. De Teaser van Jolly is een geweldige uitdaging voor uw hond. Deze Teaser heeft ook wel Bal-in-Bal. Jolly geeft uren lang speelplezier.

Chuckit hondenspeeltjes

Chuckit is ook weer terug van weg geweest. Ook chuckit heeft diverse soorten hondenspeelgoed. Veelal in de vorm van een bal of soort gelijk. Veel van de chuckit hondenspeeltjes is bedoeld voor het interactief spelen met uw hond. Apporteren of spelen op of in het water. Dit hondenspeeltjes drijven op het water.

Bekijk voor meer tips onze blog over het juiste hondenspeelgoed.

Wij hebben een ruime collectie hondenspeeltjes voor elke hond.

Wigzi hondenbenodigdheden

Wigzi maakt innovatieve hondenriemen voor het makkelijk en comfortabel uitlaten van uw honden. Deze leuke hondenlijnen hebben een uniek en prettig handvat. Het handvat knijpt de hand niet fijn en heeft een goede gel grip. Zo behoudt u meer controle over uw hond. De Wigzi heeft een rollijn voor het uitlaten van uw hond. Maar ook een praktische Duo lijn voor het uitlaten van 2 honden tegelijk.

Scruffs hondenjas

Nieuw is de Scruffs Thermal Dog Coat hondenjas. Deze functionele beschermende hondenjas beschermt uw hond tegen kou en regen. Deze praktische hondenkleding is ontworpen voor kleine en grote honden en is leverbaar in 9 maten. De jas is donkerblauw van kleur. De jas heeft een warme, elastische fleecekraag en is verstelbaar met een elastische band rondom de borst. De achterzijde heeft 2 lussen om de poten doorheen te steken. Dit voorkomt het opwaaien van de hondenjas.

Tre Ponti hondentuig

Tre Ponti heeft een aantal nieuwe tuigen, waaronder de Tre Ponti Vento. Dit hondentuig vervangt de hardloper Tre Ponti Secondo. Het is alleen wel een verbeterde versie. De vormgeving is hetzelfde als de Secondo. De sluiting is alleen vervangen door een verstelbare band met kliksluiting.

Ontdek onze volledige collectie hondenbenodigdheden.

Geplaatst in Nieuws Informatieve artikelen door

Jessica Kikkert