• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenhalsband sluiting

06-10-2014 16:05

De hondenhalsband sluitingen

De hondenhalsband is wel het meest gebruikte artikel voor het uitlaten van uw hond. De kliksluiting is er in diverse uitvoeringen. Ruffwear heeft een stevige metalen uitvoering. Wel van licht gewicht metaal, maar oersterk. De sluiting wordt aan 2 kanten gelijktijdig ingedrukt en de hondenhalsband opent zich. Handig en snel omdoen. U stelt de hondenhalsband op de juiste maat. Daarna is de hondenhalsband aan en af te doen met 1 handbeweging.

Kunststof sluiting met dubbele ring

Ezydog Double Up halsband sluiting

Wilt u extra zekerheid dan is de Ezydog Double Up hondenhalsband  met een dubbele sluiting een uitkomst. De klik sluiting heeft 1 ring aan weerszijde van de kliksluiting. De kunststof sluiting is sterk en makkelijk te openen. Door de ringen wordt de sluiting ontzien en wordt de hondenhalsband extra sterk.

Kliksysteem

Ezydog Sluiting nylon halsband


De meeste nylon hondenhlsbanden hebben een kunststof kliksysteem. De sluiting klikt eenvoudig in elkaar. De sluiting gaat open als u de uiteinde van de sluiting samen duwt. Deze klik sluiting is eenvoudig te bedienen. Het openen en sluiten gaat makkelijk en snel. De sluitingen zijn sterk, ondanks dat ze van kunststof zijn gemaakt. De hondenhalsband is door de sluiting taploos te verstellen.

Gesp Sluiting

Doxtasy sluiting leren halsband

Veel leren hondenhalsbanden hebben een gesp sluiting. Leer wordt op den duur soepel. Na mate de hondenhalsband meer gebruikt wordt, wordt het vast en los maken van de gesp ook makkelijker. Het door de opening halen van de hondenhalsband kan nog eens lastig zijn bij een bewegelijke, enthousiaste hond, die niet wil wachten op de hondenhalsband, maar gewoon wil wandelen. Deze hondenhalsband is wel kleiner te stellen door een gaatje erbij te maken. Maar er zitten wel enkele cm. tussen de gaatjes.

Halve slip hondenhalsband

De halve slip hondenhalsband heeft soms een sluiting en enkele hebben dit niet. Deze halsband wordt door de ruimte van de slip over de kop van de hond getrokken. Makkelijk en erg snel. Een slip ketting of slip halsband hebben wij niet in ons assortiment. een halve slip, goed afgesteld is niet kwalijk voor de hond. Een slip ketting of slip halsband is niet de manier om controle over uw hond te houden of te krijgen. Een goede basis is de opvoeding van de hond.

Juiste hondenhalsband

De juiste hondenhalsband is geheel aan u. (en uw hond) Vindt u leer het mooist? Dan is de hondenhalsband met gesp voor u. Kiest u voor meer kleur, extra sterk en waterproof dan kiest u voor nylon.

Aanbevolen hondenhalsbanden

Ezydog Checkmate halve slip halsbanden

Ezydog Neopreen hondenhalsband

Doxtasy leren hondenhalsbanden

Ontdek de volledige collectie hondenhalsbanden.

Geplaatst in Informatieve artikelen door

Jessica Kikkert