• Niet goed geld terug
 • Specialist in hondentuigen
 • Betalen op rekening
Aqua Coolkeeper koelmat Pacific Blue
Meer afbeeldingen

Aqua Coolkeeper koelmat Pacific Blue

 • Aqua Coolkeeper koelmat
 • houdt uw hond koel en gezond tijdens warme dagen
 • Voor grote en kleine honden
 • 5 maten verkrijgbaar
 • E-mail naar een vriend

  € 20,95

  * Verplichte velden

  Spaarpunten U ontvangt 21 punt(en). 21 punten = € 0,21.

  Waarom een koelmat voor honden

  Aqua Coolkeeper koelmat Pacific Blue is ideaal om uw hond een koele plek te bieden. Door oa. te hijgen kunnen honden hun teveel aan lichaamswarmte kwijt. Een hond kan maar een klein gedeelte van zijn overtollige warmte zo kwijt raken. Daarom zijn honden gevoelig voor oververhitting en kan dit soms leiden tot hitteberoerte. De koelmat van Aqua coolkeeper helpt uw hond om op een veilige manier koel te blijven. Door op de koelmat te gaan liggen wordt de buik verkoeld. De hond kan zelf bepalen of hij wel of niet op de koelmat gaat liggen. Vaak moeten de honden wel wennen aan het idee om op iets kouds te gaan liggen.

  Verlichting bij warme temperaturen

  De koelmat geeft verlichting bij hitte stress, verhoogde lichaamstemperatuur en benauwdheid door warmte. De koelmat is gemaakt van dik katoen waarin koelkristallen zijn verwerkt. Deze speciaal ontwikkelde kristallen kunnen zich volzuigen met water, tot wel 200 keer hun begin grootte. De mat voelt na activering niet ijskoud aan. De koelgel onttrekt warmte van de hond en voert deze via verdamping weer af. De mat bevat hydroquartz.

  Toepassing Aqua Coolkeeper Koelmat

  U dompeld de koelmat in koud water, en laat de aqua coolkeeper ongeveer 45 minuten in liggen. (check ook de witte label aan de mat met maximale tijd en maximale dikte. Als de kristallen het water hebben opgenomen hebben ze een verkoelende werking. De mat is dan ook opgezet en lekker zacht. Afhankelijk van de omstandigheden, de snelheid van verdamping, houdt de koelmat tussen de 2 en 10 dagen hun verkoelende eigenschappen. De koelmat kan keer op keer gebruikt worden. Alle Aqua Coolkeeper koelprodukten worden geleverd met een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Keer de koelmat regelmatig, liefst 2x of 3x per dag. Dit voorkomt schimmelvorming.

  Actieve hond?

  Natuurlijk is het heerlijk om uw hond een koel rustplekje te geven met de koelmat. Maar juist tijdens het uitlaten, of het rondje rennen kan uw hond het te warm krijgen. Wij raden u aan met de hitte rekening te houden en uw hond tijdens de ochtend of avonduren uit te laten, wanneer het minder heet is. Heeft uw hond het toch tesnel te heet, dan is de koelhalsband een uitkomst bieden.

  Koelmat voor kleine en grote honden

  De koelmat is verkrijgbaar in 5 maten. De hond hoeft er niet geheel op te kunnen liggen. De hondenpoten mogen er beste naast liggen. Het belangrijkste is dat de hond er met de buik of rug bijna volledig op kan liggen. Voor de juiste maat kunt ook u de afmeting van de mand pakken. De koelmat hoeft niet precies zo groot te zijn, mag iets kleiner, maar dit is een goede indicatie. De Aqua coolkeeper koelmat is er in de volgende maten.

  • S 40 cm x 30 cm - kleine honden
  • M 60 cm x 50 cm - kleine middelgrote honden
  • L 80 cm x 60 cm - middelgrote honden
  • XL 90 cm x 80 cm - grote honden
  • XXL 100 cm x 90 cm - grote honden of meerdere honden

  Dit is een artikel uit de collectie verkoeling

  Pacific blue Koelmat

  De koelmat van Aqua coolkeeper is er in 3 kleuren. Deze Pacific Bleu koelmat is blauw met een fijne zwarte streep. De mat is netjes afgewerkt met een zwarte bies.

  • Pacific Blue

  De koelmat biedt uw hond een koel plekje. De verkoeling op de buik zorgt ervoor dat uw hond het niet te warm krijgt. Tijdens warm weer is een koelmat ideaal voor honden die het te snel te warm hebben.

  Bekijk de volledige collectie Aqua Coolkeeper

   Zie ook onze overige hondenartikelen.

  Er zijn nog meer koelmatten.

  Een Aqua Coolkeeper koelmat Pacific Blue eeft uw hond een heerlijk verkoelend plekje tijdens de zomer.

  • Kleur: Blauw
  • Fabrikant: Aqua coolkeeper

  Hondenbenodigheden

  De juiste maat

  Het juiste artikel voor uw hond, is afhankelijk van uw hond en niet van het ras. Voor  het bestellen raden wij u aan uw hond op te meten om zo de juiste maat hondenbenodigdheden te ontvangen.

  Bekijk onze pagina in de footer voor de juiste maat hondenbenodigdheden 

  Naar boven

  Verzenden dierenbenodigdheden

  Ontdek alles over het verzenden van onze artikelen voor hond en kat