Roundloop Harnas Pacific Blue

Aqua Coolkeeper cooling Roundloop hondentuig

Bestel mee

Aqua Coolkeeper Cooling Wristband

Aqua Coolkeeper verkoelende polsband

Aqua Coolkeeper Bandana Scottish Grey

Aqua Coolkeeper koel Bandana

Aqua Coolkeeper cooling Roundloop hondentuig

 • Aqua coolkeeper Round Loop verkoelend hondentuigje
 • Een hondentuig in klassieke uitvoering
 • voor de kleine hond.
 • Vanaf € 21,99
  Beschikbaarheid: Op voorraad
  SKU
  50aqrlpb

  Cooling roundloop harnas voor kleine honden

  Aqua Coolkeeper Round Loop harnas is een cooling hondentuigje gemaakt voor kleine honden. Dit verkoelende hondentuigje heeft een buikband die ruim verstelbaar is. Het hondentuigje trekt u over het hoofd heen. Het borsstuk brengt u naar achteren. De buikband heeft aan 2 zijdes een klicksluiting. Hierdoor hoeft de hond niet in een tuig te stappen. Veel honden hebben een hekel aan om in een tuig te stappen. Het Roundloop tuig is gemaakt van katoen. Voor de verkoeling is het tuigje gevuld met koelkristallen de randen zijn verstevigd afgewerkt. Het hondentuigje is ruim verstelbaar en netjes afgewerkt. Aan de bovenzijde zit een zilverkleurige D-ring voor het bevestigen van een hondenriem.

  Kleuren Aqua coolkeeper Round-loop harnas

  Maak en keuze uit 1 van de volgende kleuren.

  • Blauw

  Maten Cooling harnas

  Het Cooling Round Loop harness is in 5 verschillende maten leverbaar. Dit verkoelende hondentuig is er voor kleine honden tot middelgrote honden. Voordat u dit leuke hondentuigje besteld meet u de hond voor de juiste maat. Met een slap meetlint gaat u achter de achterpoten om de borst van de hond. Meet met 2 vingers ruimte. Ga uit van de maattabel en niet van een maat die de hond anders ook heeft. Zelfde hondenras betekend nog niet zelfde maat. Elke hond is verschillend. Meet uw eigen hond, waarvoor het tuig bestemd is. Maten kunnen qua model en merk afwijken. Meten is weten. Kijk bij de foto's voor de maattabel

  • XX-Small (Borstomvang 20 - 26 cm)
  • X-Small (Borstomvang 26 - 30 cm)
  • Small (Borstomvang 30 - 34 cm)
  • Medium (Borstomvang 34 - 37 cm)
  • Large (Borstomvang 37 - 42 cm)

  De werking.

  Als u de Coolkeeper™ in het water legt, wordt het speciaal ontwikkelde HydroQuartz in het product geactiveer tot een actieve verkoelende gel. Deze verkoelende Hydroquartz gel absorbeert de lichaamswarmte en stoot deze af door verdamping. Zo is directe en continue verkoeling mogelijk. Coolkeeper™ blijft tot wel 5 dagen koel.

  Herbruikbaar en wasbaar.

  Leg de Coolkeeper in koud water en binnen enkele minuten kunt u de lichaams temp naar beneden brengen en verkoeling bieden. Bescherm uzelf en uw huisdier tegen overhitting: Aqua Coolkeeper™ producten HydroQuartz houden mensen en dieren de hele dag koel! Aqua Coolkeeper is een veilig en niet giftig product. Laboratoriumtestrapporten zijn beschikbaar op www.aquacoolkeeper.com.  U kunt Coolkeeper™ steeds opnieuw gebruiken.

  Een handwas met een mild wasmiddel in koud of warm water zorgt ervoor dat uw Coolkeeper™ weer zo goed als nieuw is! Voor een gebruiksaanwijzing klik hier voor de handleiding. Voor multiple sclerose-patiënten kan koeltherapie mogelijk een aanvulling zijn op andere symptoombestrijdings- of ziekteverloop beïnvloedende behandelingen.

  Deze koelproducten houdt uw huisdier koel;

  • bij warm weer
  • reizen tijdens warm weer
  • Sporten en spelen tijdens warm weer
  • Buitenactiviteiten
  Dit tuigje is groter dan het Doxtasy Comfy Harnas. De maten vallen ook anders uit. Heeft uw hond een kleinere borstomvang dan 32 cm. Kies dan het Doxtasy Comfy Harnas.
  Het Round loop hondentuigje heeft een bijpassende hondenriem.
  Er zijn meer hondentuigen.
  Dit artikel valt onder de hondenartikelen

  Aqua Coolkeeper Round Loop harnas is een verkoelend hondentuig geschikt voor kleine tot middelgrote honden.

  Meer informatie
  Fabrikant: Aqua coolkeeper
  Kleur: Blauw
  Kleur: Blauw
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Aqua Coolkeeper cooling Roundloop hondentuig
  Uw waardering

  Bestel mee