• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Praktische hondenlijnen van Wigzi

Sorteer
Per pagina:
2 artikel(en)


Wigzi hondenriemen

Wigzi hondenartikelen maken innovatief hondenartikelen van uitstekende kwaliteit. Deze hondenlijnen zijn praktische en zeer comfortabel. Wigzi maakt het uitlaten een stuk comfortabel. Deze unieke honden riemen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. De riemen zijn geschikt voor kleine en grote hondenrassen. Wigzi heeft een uitstekende afwerking. Het mooie opvallende design en de goede kwaliteit maken deze producten tot een aanrader voor iedere baas.

Wigzi Gel Leash rollijn

De Gel Leash is een innovatieve comfortabele rollijn voor kleine en grote honden. Deze unieke rollijn heeft een comfortabele gel handgrip, Het voorkomt vermoeide handen en u houdt beter grip op de hondenriem. De gel vormt na de hand van de leider en ligt bij iedereen dus prettig in de hand. 

Wigzi Dual Doggy hondenriem

De Dual Doggy Hondenriem is een unieke hondenriem voor het uitlaten van 2 honden aan 1 hondenlijn. Deze hondenriem heeft een praktisch en vooral comfortabel gel handvat. Dit handvat geeft u als baas meer controle over de honden. Uw hand wordt niet fijn geknepen bij een strakke lijn. 

Wigzi hondenartikelen hebben een mooie collectie praktische hondenriemen die het uitlaten van de hond makkelijker maken.