• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Territory praktische innovatieve hondenbenodigdheden


Territory voor alle hondenrassen

Territory heeft unieke artikelen voor alle hondenrassen. De producten hebben een hoge afwerking en zijn praktisch in het gebruik.

Natte hond

Dit mer heeft diverse oplossingen voor natte honden. Natte honden stinken. Met de hondenhanddoek droogt u uw hond snel. De handdoek voor honden heeft handige zakken om je handen in te steken. Zo droogt u uw hond snel en makkelijk na een natte uitlaat ronde.

De speciale Reverisble waterresistant comforter hondendeken beschermt de hondenmand tegen natte honden of een ongelukje. Deze handige waterafstotende hondendeken heeft een hippe uitstraling met een uitstekende afwerking.

Klassiek hondenbed

Het Classic hondenbed is te gebruiken als alleen staand hondenkussen of benchkussen. Een neutrale kleurstelling met een patroon in contrasterende kleur. Dit leuke hondenbed is er voor kleine en grote honden. Bekijk onze collectie hondenbedden.

Lange hondenriem

De Rope is een lange nylon hondenriem die in diverse kleuren leverbaar is. Deze hondenlijn is uitstekend geschikt voor middelgrote en grote honden. Beijk meer hondenriemen.

Dit is een artikel uit onze collectie hondenartikelen.

Territory is een innovatief merk met diverse hondenartikelen.