• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Cranimals

Natuurlijke voedingssuplementen voor hond en kat - Cranimals

Sorteer
Per pagina:
3 artikel(en)


Cranimals voedingssupplement voor hond en kat

Cranimals zijn cranberry's voor uw huisdier. Het is een aanvullend voedingssuplement voor de ondersteuning van de gezondheid van de hond en kat.  er zijn drie soorten verkrijgbaar. U kunt kiezen uit Original, Very Berry Organic en Vibe. Dit product is vrij van bestrijdingsmiddelen en chemicalien, conserveringsmiddelen, synthetische zoet- en smaakstoffen. Het is natuurlijk gluten vrij. 

Bekijk onze collectie honden voedingssupplementen

Original

De Originals is samengesteld uit biologische cranberryextract. Het ondersteunt de gezondheid van uw hond. oa. Blaaswerking, mond- en tandhygiene en cardiovasculaire werking.

Very Berry Organic

De Very Berry Organic is geschikt voor volwassen honden en katten. Het is een mengsel van biologische cranberry's, rode framboos en bosbessen extracten. Het beschermt en bestrijd oa tegen kanker, chronische degeneratieve ziekten, artritis en bevordert gezonde gewrichten.

Vibe

Vibe is geschikt voor volwassen honden. Het is een superfood bestaande uit mineralen, vitamines en antioxidanten. Dit komt door de samenstelling van cranberry's, spirulina en plantaardige omega 3. Het ondersteunt een optimale nier- en leverfunctie. Het bevorderd zuurstof in de spieren tijdens inspanning, bescherming tegen ontstekingen en verlichting van artritis en gewrichtsproblemen.

Dit merk heeft hondenartikelen voor alle hondenrassen.

Cranimals is verkrijgbaar in diverse samenstellingen.