• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Kattenmeubels voor elke kat

Sorteer
Per pagina:
5 artikel(en)


Krabben, luieren en slapen

Een krabmeubel is onmisbaar voor elke kat. Katten gebruiken een krabmeubel graag om de nagels te scherpen. Door het krabben aan een krabmeubel wordt eventueel viezigheid tussen de nagels weggehaald. De omhulsels die de nagels bedekken verdwijnen. En katten kunnen zo hun territorium markeren, door de geurklieren in hun poten.

Waarom een krabmeubel

Een krabmeubel is noodzakelijk voor een kat. Een kat moet krabben. Om te oefenen om het lichaam te rekken en te strekken. Dit is goed voor de ontwikkelen van de spieren en souplesse. Een andere reden voor het krabben is de ontspanning van de kat. Het markeren van het territorium en de afstoting van de omhulsels van de nagels.

MyKotty

MyKotty heeft leuke design meubels voor kleine en grote katten. Dit merk maakt unieke kattenmeubels om aan te krabben, op te luieren, te slapen of op te spelen. Deze moderne multifunctionele kattenmeubels zijn kattenspeelgoed, krabpaal en kattenbed in 1. De Mykotty wordt gemaakt van karton.

Petstages

Petstages maakt leuke krabmeubels in diverse modellen. Dit speelgoed stimuleert het krabben en bevat catnip, om het voor de kat aantrekkelijk te maken.

Bekijk onze volledige collectie kattenbenodigdheden.

Een Kattenmeubel voor elke kat.