• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Tre Ponti

Hondentuig van Tre Ponti

Tre Ponti hondentuigen hebben een innovatief italiaans design. De hond kan vrij bewegen en de baas heeft controle over de hond. Het materiaal neemt weinig te geen water op. De combinatie van materiaal en vorm maken deze tuigen uitermate geschikt om te dragen tijdens het zwemmen. Ook tijdens fietsen, steppen en speuren zijn de Tre Ponti tuigen uiterst functioneel en prettig om te dragen.Bestel online Tre Ponti hondentuigen.

Sorteer
Per pagina:
1-32 of 36


Tre Ponti hondentuig; uniek en innovatief

Een Tre Ponti hondentuig is het nieuwste tuig. Dit tuig houdt rekening met de bouw van de hond. Met een Tre Ponti tuig heeft U de controle over de hond, maar uw hond heeft optimale bewegingsvrijheid. De hondentuigen worden ontwikkeld op basis van de grote van de hond. Een kleine hond heeft een andere bouw dan een grote hond. Tre Ponti heeft een leuk assortiment hondentuigen van top kwaliteit.

hondenharnas voor kleine en grote honden

Tre Ponti heeft een ruime keus aan hondentuigjes. Deze tuigjes zijn er is er voor kleine chihuahua's tot grote bulldogs, Weimeranen en Herdershonden. Tre Ponti heeft een unieke kijk op een tuig. Het tuig wordt niet met een aantal cm. vergroot voor een groter hond maar er zijn diverse type hondentuigen. Het hondentuig worden als eerste onderverdeeld in grote van de hond. Voor kleine hondenrassen is er een ander tuig dan voor de grote hondenrassen. Een Tre Ponti tuig is uitstekend afgewerkt. Door het doordachte ontwerp is er altijd wel een tuig voor uw hond. Vooral de grote power honden hebben een ruime keuze uit diverse hondentuigen. Deze hebben een zeer goede pasvorm.

Dit merk heeft meerdere artikelen van hoge kwaliteit. Bekijk de volledige collectie van Tre Ponti.

Materiaal

Het Tre Ponti hondentuig is gemaakt van zacht, soepel en waterafstotend glad materiaal. Er hechten geen haren aan het tuig. Ook neemt het tuig nauwelijks water op. Dit maakt het tuig uiterst geschikt voor het gebruik in het water. Door het materaal neemt het tuig geen hondengeur op. Dit italiaanse design ziet er mooi uit maar is ook nog eens goed ontworpen.

Tuig voor actieve honden

Of u nou veel wandelt met uw hond of u fiets. Een tuig van Tre Ponti is geschikt voor diverse activiteiten. Door de bouw wordt de hond niet belemert in het bewegen. Juist ook door deze bouw houdt u wel de controle over de hond mocht dat nodig zijn. Een Tre Ponti tuig is uiterst veelzijdig en geschikt voor alle activieiten met uw hond. Twijfelt u over een maat mail naar info@pejediertotaal.nl Wij kijken met u mee.

Een meer verstelbaar hondentuig, ook voor de borst langs is het Ezydog hondentuig.

Bekijk het volledige assortiment hondentuigen.

Een hondentuig van Tre ponti is geschikt voor hele kleine hondjes tot grote honden. Het lichtgewicht maar sterke materiaal neemt nauwelijks water op. Een Tre Ponti hondentuig geeft uw hond bewegingsvrijheid en u controle over de hond.