• Niet goed geld terug
  • Specialist in hondentuigen
  • Betalen op rekening

Hondenspeeltjes voor alle hondenrassen

Hondenspeelgoed is goed voor uitdaging, tegen verveling en helpt bij het trainen. Honden speelgoed is er in vele maten, soorten en uitvoeringen. Geschikt voor kauwen, apporteren, werpen en meer. Bestel hier online het leukste hondenspeelgoed.

Sorteer
Per pagina:
1-32 of 72


Hondenspeelgoed voor kleine en grote honden

Hondenspeelgoed is er voor alle honden, groot of klein. Elke hond heeft wel een favoriet hondenspeeltje. Honden houden van spelen. Spelen met ander honden of met de baas. Apporteren of trekspelletjes, Heerlijk om al die energie in kwijt te kunnen. Actief en mentaal bezig te zijn. Honden speelgoed is er in veel soorten en maten. Van hondenbal, apporteer speelgoed tot knuffel van pluche. Honden hebben een aardige bijtkracht. Wij hebben diverse soorten stevig honden speelgoed. Bestel Nu makkelijk en snel bij PeJediertotaal. Bekijk hier het leukste hondenspeelgoed.

Juiste hondenspeeltje

Het is belangrijk om het juiste hondenspeeltje voor uw hond te kiezen. De vraag van speelt mijn hond hiermee? Vindt hij dit leuk? is een vraag waar alleen de hond een antwoord op heeft. Maar soms moet u de hond ook leren te spelen met een speeltje. Maar de meest gehoorde vraag is; Is dit goed hondenspeelgoed? Ja Alles is goed hondenspeelgoed, zolang het niet stuk is en de hond er niet aan kan bezeren. Maar of het de juiste is voor uw hond? Dat hangt van van uw hond, de grote en de vorm van het speeltje. Honden hebben een instinct om te kauwen. Geef regelmatig een kauwitem. Lees onze blog Juiste hondenspeeltje voor uw hond voor meer informatie over het maken van een goede keuze.

Apporteren

Apporteren is 1 van de leukste spelletje voor de hond. Hoe vaak zie je honden niet dol enthousiast wachten tot de baas de bal heeft gegooid. De hond kan door het apporteren extra veel energie kwijt. Vooral tijdens koude winterdag is het apporteren een goede bezigheid om tijdens het uitlaten warm te blijven. Er zijn diverse soorten apporteerspeelgoed verkrijgbaar. Van topmerken met een uiterst doordacht design.

Drijvend hondenspeelgoed

Voor honden die van water houden is drijvend honden speelgoed een goede uitkomst. Vooral in de zomer is het heerlijk om te apporteren bij, in of op het water. Een combinatie van verfrissing met spelen. Vooral honden die houden van water is het een extra uitdaging om ook even een stukje te zwemmen. Drijvende hondenspeeltjes zijn er voor kleine en grote honden. Kies de juiste maat en geniet van het apporteren met uw hond in en op het water.

Pluche hondenspeelgoed

Pluche hondenspeeltjes is speciaal voor honden die houden van zachte hondenspeeltjes. Om mee te knuffelen of om als een prooi mee te schudden. Pluche honden speelgoed is er met of zonder piep. Niet elke hond kan een piep waarderen. De ene hond is er bang voor een ander wil en zal de piep stil krijgen. Kies dan voor een speeltje zonder geluid.

Westpaw hondenspeelgoed

WestPaw Design Zogoflex hondenspeelgoed maakt diverse soorten sterk hondenspeeltjes. Zogoflex is sterk drijvend honden speelgoed voor kleine en grote honden. Zogoflex hondenspeeltjes zijn interactief speelgoed in diverse vormen en grote. Kies de juiste maat voor uw hond.

Becothings hondenspeelgoed

Becothings honden speelgoed is milieuvriendeijk gemaakt van restmaterialen. Becothings is sterk en interactief voor een goede prijs. De diverse vormen en maten maken het speelgoed uitdagend en geschikt voor kleine en grote honden.

Outward Hound hondenspeelgoed

Outward hound heeft diverse soorten hondenspeelgoed voor kleine en grote honden. Van hondenpuzzels, Agility sets tot Invinc voor sterke kauwers. Outward Hound is er in veel soorten en maten. Er is ook voor uw hond een passend favoriet speelgoed. Kies de juiste maat en vorm voor uw hond. Dit speelgoed geeft zeker uren speelplezier.

Busy Buddy

Busy Buddy maakt honden speelgoed die zorgt voor afleiding en beloning. Dit hondenspeelgoed kenmerkt zich door vorm, stevige materialen en uitdaging. Deze hondenspeeltjes geven uw hond uren lang speelplezier.

Skinneeez

Skinneeez is uniek hondenspeelgoed zonder vulling. De Skinneeez wakkeren het jachtinstinct van uw hond aan. Schudden en apporteren, of gewoon knuffelen met deze leuke pluche hondenspeeltjes. Bekijk de collectie Skinneeez hondenspeeltjes.

Bekijk de volledige collectie hondenartikelen.

Onder toezicht spelen

Houdt uw hond altijd in de gaten tijdens het spelen. Laat een hond niet alleen spelen. Hondenspeeltjes zijn er om mee te spelen en niet om op te kauwen. Wil de hond echt gaan liggen kauwen dan kunt u hem een kauwsnack aanbieden.

Hondenspeelgoed voor alle hondenrassen, groot en klein.